Colour me liner vault van Colourpop

Ik kocht het colour me liner vault set met 12 eyeliners tegelijk met het fade into hue palette. Mijn doel voor 2021 is om meer aandacht aan mijn wenkbrauwen te gaan besteden, liquid eyeliners en andere eyeliners.

 

Colour me liner vault

Het colour me liner vault eyeliner set van Colourpop bevat 12 verschillende soorten kleuren eyeliner. De variatie aan kleuren past ook erg goed bij het fade into hue palette, maar is uiteraard ook gemakkelijk bij andere palettes te gebruiken. Het is sowieso al fijn dat er een witte inzit, deze gebruik ik namelijk zelf het meeste. Inmiddels heb ik al een aantal make-up looks kunnen maken met de vault . Helaas nog niet met alle twaalf, dat vond ik ook een beetje teveel werk voor een review.

De eyeliners uit het set hebben een creamy gel formule welke goed gepigmenteerd is en langdurig blijft zitten. Bovendien werken ze met een draaisysteem en hoef je dus niet elke keer je potloden te slijpen. Ik vind dit een stuk gemakkelijker in gebruik, maar ook een stuk gepigmenteerder. Bovendien vind ik de houten oogpotloden ook een stuk scherper en minder fijn werken. Wel vind ik dat je altijd voorzichtig moet zijn met draaien zodat ze niet afbreken.

 

Colour me Colour me

 

Exit

Colour me Colour me

 

Good Reef

Colour me Colour me

 

Peach Fuzz

Colour me Colour me

Extra Frosting

Colour me Colour me

Ice Breaker

Colour me Colour me

Catsuit

Colour me Colour me

Prance

Colour me Colour me

Cry Baby

Colour me Colour me

Amethyst Hour

Colour me Colour me

Piggy Bank

Colour me Colour me

Joy Ride

Colour me Colour me

Charmer

Colour me Colour me

 

Make-up looks

Hieronder alvast even twee make-up looks waar ik de Colour me vault gebruikt heb. Voor de eerste make-up look heb ik de kleur Ice Breaker gebruikt. En voor de twee make-up look heb ik de kleur Piggy Bank gebruikt. Uiteraard verschijnen er nog meer make-up looks met de vault op mijn Instagram. De gehele vault is te koop voor $38,-met een waarde van $84,-. Je kunt het ook in een combinatie set kopen met het Colourpop Fade into hue palette.

 

 

Welk kleurtje spreekt jouw het meeste aan?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.