Het is tijd voor mijn allereerste en zeker niet mijn allerlaatste Colourpop review! Ik vind dit toch wel echt een soort primeurtje op mijn blog Beautyandlifebycecilia omdat dit ook echt voor mij de allereerste ervaring met het merk Colourpop is. Ik heb een aantal palettes besteld waaronder het strawberry shake palette. Lees je mee?

 

Colourpop strawberry shake palette

Het Colourpop strawberry shake is een 9 pan oogschaduw palette. Het was voor het eerst dat ik Colourpop binnen kreeg en als ik altijd de foto’s zag had ik de palettes wel iets groter verwacht. Het formaat is super fijn om mee te nemen en bevat eigenlijk alles wat je nodig hebben aan matte en shimmer kleuren voor een mooie look.

 

colourpopcolourpop colourpopcolourpop

 

Swatches

De eerste rij bevat de kleuren van boven naar beneden My milkshake, Whipped en Woke. De tweede rij bevat de kleuren Paper straw, Take a sip en Delish. De derde en laatste rij bevat de kleuren Berry fine, Daiquiri en Shake it up.

 

colourpopcolourpop colourpop

 

Make-up look

De eerste look heb ik speciaal gemaakt voor de valentijns collab welke vanavond online komt. Ik wilde mijn valentijns thema echt koppelen aan de kleur roze, en zoals je kunt zien was het palette hier meer dan geschikt voor. Ik heb de kleuren Take a sip, My milkshake, Whipped, Woke en Delish gebruikt. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, makkelijk in gebruik en het zijn allemaal wel super mooie kleuren.

De tweede look ben ik persoonlijk iets minder tevreden over. Maar ik dacht ik post deze toch om de geweldige pigmentatie te laten zien. De kleuren blenden wel mooi met mekaar maar daarom werd deze look met de gekozen kleuren en zonder cut crease iets meer een geheel dan de overlapping van de kleuren welke ik in gedachten had.

 

 

Wat vinden jullie van het colourpop strawberry shake palette?

3 Reacties

  1. Ik heb ook nog een aantal andere colourpop palettes waar een review van aan komt. Misschien passen die beter bij je

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: