Ik heb de serie van Shane Dawson en Jeffree Star op Youtube gevolgd en ik zat in de reveal aflevering op het puntje van mijn stoel. De collectie ziet er echt amazing uit maar ik wist ook gelijk dat het moeilijk zou worden om de collectie te kunnen kopen. Om 18.00 precies sloegen alle websites als Beautybay, The make up spot, Beautyliss en de site van Jeffree Star cosmetics zelf er helemaal uit!! They broke the internet!!

 

Conspiracy

Daar is die dan eindelijk mijn conspiracy palette heb ik 7 november ontvangen. Na 2,5 uur verversen op Beautybay had ik dan eindelijk de mogelijk om mijn bestelling af te ronden. Helaas was de palette bundel en de lip bundel al uitverkocht maar wel kon ik de twee losse palettes nog afronden (dit was iets van 8 euro duurder dan de bundel). Van ontlading schreeuwde ik hard toen de bestelling was afgerond, waardoor mijn dochter bijna wakker werd. Daarna was het nog even spannend omdat veel bestellingen ook niet goed door waren gekomen maar gelukkig kreeg ik de volgende dag al een verzendbevestiging. Uiteindelijk komt beautybay ook wel altijd de 3 – 5 werkdagen levering na.

 

Het palette ziet er echt waanzinnig uit het is een mooie grote zwarte box met twee slotjes. Het logo in het midden is echt awesome, het is eigenlijk bijna te mooi om te gebruiken. Maar dat vond ik ook van de Blue blood en deze gebruik ik inmiddels regelmatig. Het palette bevat een aantal  nude kleuren, dit vind ik altijd erg slim omdat het palette dan ook dagelijks te gebruiken is. De tweede rij bevat wat fellere kleuren en de derde kleuren vind ik juist erg mooi bij deze periode passen rondom de herfst, winter en feestdagen. Al met al vind ik het kleurenverhaal dus erg mooi!

 

conspiracy conspiracy conspiracyconspiracy conspiracy conspiracy

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de kleuren: Ranch, my pills, ranacon, diet root beer, just a theory en spiraling. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren: Conspiracy, pig-ment, food videos, trisha, cheese dust en flaming hot. De derde rij swatches bestaat uit de volgende kleuren: What’s the tea, diet cola, not a fact, sleep paralysis, illuminatea en my ride’s here. Als je de kleuren per rij swatches ziet valt het mij ook op dat deze kleuren precies mooi met elkaar te combineren zijn eigenlijk.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren flaming hot, cheese dust, food video’s en conspiracy gebruikt. Bij mijn tweede look heb ik de kleuren trisha, not a fact, pig-ment en my pills gebruikt. Voor de derde look heb ik de kleuren my ride’s here, illuminatea, sleep paralysis, diet cola en whats’s the tea gebruikt. Voor de vierde en laatste look heb ik de kleuren spiraling, just a theory, iet root beer, tanacon en ranch gebruikt.

 

 

Ik ben echt super blij met het palette, ik ben bang dat een aantal kleuren snel pan gaan raken maar goed dat is ook alleen maar weer positief. Een review over de mini controversy zal ik ook snel plaatsen hier moet ik alleen nog een aantal looks mee maken. Het palette kost €54,- bij Beautybay maar is momenteel out of stock. Begin 2020 zal weer een restock plaats vinden want de collectie wordt verkocht zolang gewenst is.

 

Welke look is jouw favoriet? Heb je zelf iets van de collectie kunnen bemachtigen? Zoja, wat?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: