Cookie & Donut lashes van Glamlite cosmetics

Ik ben dus echt een groot fan van het merk Glamlite Cosmetics. Dat was vorige maand ook wel op mijn blog te merken met 3 reviews achter mekaar van het nieuwe Pie palette, de nieuwe red velvet liquid lipstick en het nieuwe chocolade donut palette. Bij The Make-up Spot vond ik ineens de Cookie & Donut lashes van Glamlite waar ik onwijs benieuwd naar ben. Kom je gezellig meelezen?

 

Donut lashes

Op de website van The Make-up Spot kwam ik toevallig de Cookie & Donut lashes van Glamlite cosmetics tegen. En hoe schattig ziet deze verpakking van de strawberry donut lashes er dan al niet uit? Het oogschaduw palette wat bij deze collectie hoort was toevallig ook mijn eerste Glamlite cosmetics palette. De review van deze Strawberry donut oogschaduw palette is dan ook nog steeds terug te lezen op min blog.

De donut lashes zijn gemaakt van synthetische lashes en 100% cruelty-free en vegan! De lashes geven een mooie volle oogopslag en kunnen ca 15 keer hergebruikt worden. Een setje lashes (exclusief lijm) kost €12,95 bij The Make-up Spot.

 

Cookie & Donut lashesCookie & Donut lashes Cookie & Donut lashesCookie & Donut lashes

 

Cookie lashes

De Ice cream Cookie sandwich lashes komen ook weer in een super schattige verpakking. Deze kun je ook eenvoudig blijven gebruiken om je lashes in te bewaren. Maar ik vind de verpakkingen sowieso al te leuk om weg te doen. Dus deze krijgen een mooi plekje op mijn make-up corner! Ook de Cookie lashes zijn te koop bij The Make-up spot voor €12,95 per setje (exclusief lijm).

Op het eerste blik vind ik de Cookie & Donut lashes er echt onwijs goed uit zien. Wat ik jammer vind is dat er geen lijm meegeleverd wordt, al gebruik ik het liefste toch mijn favoriete Queen Tarzi lijm. Toch ben ik niet helemaal weg van deze lashes, ik vond ze namelijk erg moeilijk plakken vergeleken met de Tatti lashes welke ik het meest gebruik. Waar het aan ligt kan ik niet precies zeggen, maar ik hou het dan toch liever bij mijn Tatti lashes.

 

Cookie & Donut lashesCookie & Donut lashes Cookie & Donut lashesCookie & Donut lashes

 

Gebruik jij weleens fake lashes? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.