Het is tijd om de kruidige doucheproducten te vervangen door heerlijke frisse, fruitige en kleurige producten. The Body Shop is recent uitgekomen met een aantal nieuwe lijnen waaronder de Cool Daisy lijn. Deze bestaat uit drie verschillende producten. Kom je meelezen?

 

Cool Daisy Shower Gel

De Cool Daisy shower gel is een heerlijke frisse en fleurige kleur. De geur geeft een heerlijke relaxed gevoel door de dromerige geur. De shower gel is geschikt voor de normale tot de droge huid en schuimt heerlijk. Na een heerlijke warme dag is het zeker een fijne verfrissing onder de douche. Een verpakking van 250 ml kost €7,- Het fijne aan The Body Shop shower gels is dat je altijd erg weinig nodig heb en vrij lang met een verpakking doet. Vergeet ook niet dat sommige winkels van The Body Shop al een Refill Station hebben waar je ook je eigen verpakking kunt aanschaffen en laten hervullen.

 

Cool DaisyCool Daisy

 

Cool Daisy Body Mist

Om overdag je huid een heerlijke verkoeling/verfrissing te geven kun je de nieuwe Cool Daisy body mist gebruiken. De Body Mist geeft een directe verfrissing, heeft een hydraterende werking en uiteraard ook een heerlijke frisse en fleurige geur. De Body mist bevat onder andere Hyaluronzuur en madeliefjes extracten. Bovendien trekt de body mist snel in zonder een trekkerig/droog gevoel te geven. Een verpakking van 100 ml kost €12,-

 

Cool DaisyCool Daisy

 

Cool Daisy Body Yoghurt

De Body Yoghurt producten zijn een van mijn favoriete producten van The Body Shop. De yoghurt is heerlijk luchtig, fris, verkoelend en trekt onwijs snel in. Ten opzichte van de body butter smeren de yoghurt producten iets makkelijk uit (mocht je haast hebben). De Cool Daisy variant bevat onder andere madeliefjes extracten en amandelmelk (biologische community fair trade). Je kunt de Body Yoghurt gebruiken voor eigenlijk elke huidtype (van normaal tot droog). Bij de Body Yoghurt vind ik dat je het langste de geur blijft aanhouden en ook de hydratatie blijf je lang merken (tot wel 48 uur). Om de geur te versterken kun je uiteraard nog bovenstaande twee producten ermee combineren voor een heerlijke frisse lente/zomer dag. Een verpakking van 200 ml kost €10,-.

 

Cool DaisyCool Daisy Cool Daisy

 

Heb jij de nieuwe cool Daisy lijn al uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: