In eerste instantie wilde ik eigenlijk niks van zulke producten houden. Je kunt namelijk net zo goed een koude lepel gebruiken voor hetzelfde effect. Maar toch was ik eigenlijk wel erg benieuwd waarom zulke cooling globes nou erg geliefd zijn. Kom je meelezen?

 

Catrice cooling globes

De cooling globes van Catrice is een massage tool gemaakt van borosilicaat glas. Je kunt de massage tool solo gebruiken of in combinatie met gezichtsproducten en is geschikt voor alle huidtypes. Het zorgt voor een verfrissend effect, verzorgend effect, regenererend effect en een kalmerend effect. Voor een extra verkoelend effect kun je de cooling globes ook voor het gebruik in je (beauty) koelkast leggen (let op niet invriezen!!). Mocht je de cooling globes in combinatie met skincare gebruiken kun je gebruik maken van een serum, ampullen of andere gezicht oliën.

Het aanbevolen gebruik is wel dagelijks en dan vooral het gebied onder de ogen, op de oogleden, op de wangen, op je voorhoofd en op je kin. Je maakt hierbij bewegingen van binnen naar buiten. Na het gebruik reinig je de globes met lauwwarm water en een milde zeep.

Zoals de meeste producten van Catrice zijn ook deze weer vegan & cruelty free. De enige kleur die momenteel verkrijgbaar is dat is roze en ze worden verkocht voor ca €13,- per set van twee.

 

Cooling globes

 

Eerlijk gezegd ben ik altijd sceptisch over dit soort producten geweest. Dit omdat je ook gebruik kunt maken van huis tuin keuken spulletjes zoals de bolle kant van een lepel. Toch ben ik wel blij met deze globes. Ze werken namelijk een stuk gemakkelijker en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Ik moet wel zeggen dat ik de prijs ook wel net aan vind want voor meer dan €15,- zou ik het zeker niet kopen. Eerdaags komt er nog een TikTok filmpje en Instagram reel waarin ik het gebruik met deze globes laat zien.

 

Cooling globes

 

Wat vind jij van deze cooling globes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: