Afgelopen zondag was ik op het tweede bloggersevenement van Cosmo Hairstyling IJmuiden. Het thema van dit evenement was health! Iets waar ik mij de afgelopen tijd weer veel mee bezig houdt om er snel bovenop te komen.

 

Cosmo Hairstyling IJmuiden

Vroeger kwam ik eigenlijk altijd al bij COSMO, dit was toen het nog helemaal in de oude stijl was (het rood met zwart). Omdat ik daar niet altijd tevreden mee was ben ik in de loop van de jaren bij andere kappers terecht gekomen maar nu uiteindelijk toch weer tevreden met COSMO. Voor het eerst sinds jaren kwam ik bij het COSMO Hairstyling IJmuiden nice to meet you bloggers event, hierna had ik toevallig ook nog een winaktie gewonnen van thegirlnextdoor voor een volledige verfbehandeling, waarbij ik ook mijn haar nog eens heb laten knippen. Eerdaags is het weer tijd voor een frisse knip en verfbeurt en dan ga ik ook zeker weer naar Cosmo hairstyling IJmuiden.

 

Terug naar het evenement

Dit is het tweede evenement waarop ik aanwezig ben en ik vind de evenementen altijd erg leuk opgezet! Dit keer waren de hapjes verzorgd door Annemieke Kroon, auteur van drie kookboeken. Ik heb niet alles geproefd omdat ik soms een wat moeilijke eter ben, maar wat ik wel geproefd heb was heerlijk. Hieronder een kleine impressie van de heerlijke hapjes.

 

cosmo hairstyling ijmuiden health event cosmo hairstyling ijmuiden health event cosmo hairstyling ijmuiden health event cosmo hairstyling ijmuiden health event

 

Het health evenement bestond uit vijf verschillende onderdelen

Als eerste ronde begon ik bij BEYUNA, hier kregen wij een uitleg over supplementen en hoe belangrijk het is dat wij vooral op ons Vitamine C en Vitamine D letten, wij daarin toch vaak tekort komen. Ook kregen wij wat uitleg over het BEYUNA ENERGY poeder, en mochten wij dit natuurlijk ook nog proeven. Voor de volgende ronde gingen wij in de kappersstoelen zitten bij het geweldige team van COSMO HAIRSTYLING IJMUIDEN. Ik had van te voren al een touch-up in gedachten, met een wat sportieve uitstraling. Hieronder kun je natuurlijk een voor – en na foto vinden! Vergeef even mijn haar op de voor foto ik heb hier express niks mee gedaan vanwege de touch-up.

 

De ronde hierna zijn wij bij ZOYA geweest

Waar wij een kleine uitleg kregen over de nagellak en onze eigen nagels konden lakken. Met ZOYA was ik natuurlijk al bekend vanuit het vorige event, hier heb ik toen ook een aparte Zoya the big 10 free review van gemaakt. De ronde hierna hebben wij kennis gemaakt met de Bpure Sportslijn, een luxueuze lijn ingespeeld op de Athleisure trend. Ik vond de kleding erg mooi en kwalitatief, maar voor mij is het nog even wachten op de curvy lijn. De laatste ronde waar wij waren was van MUCHACHOMALO, iedereen is natuurlijk nog wel bekend met hun boxers, nu hebben ze ook een vrouwenlijn ontworpen.  Door de feedback die Muchachomalo ontvangen heeft, gaan zij ook nog op de markt komen met strings. Wanneer deze op de markt zijn zal ik deze zeker gaan aanschaffen. Helaas was de tijd voorbij om ook nog kennis te maken met Kangen water, en fab40fit.

 

cosmo hairstyling ijmuiden health eventcosmo hairstyling ijmuiden health event

 

cosmo hairstyling ijmuiden health eventcosmo hairstyling ijmuiden health event

 

Goodiebag unboxing

Na het evenement hebben wij ook nog een leuke goodiebag in ontvangst gekregen. Deze bestond uit: Een waardebon voor delete waxing, een waardebon voor een branding consult, een waardebon voor een gratis touch-up twv €15,00, een kortingsbon van €15,00 op het volgende kappersbezoek, een flesje cosmo water, een muchachomalo sleutelhanger (en van muchachomalo heb ik ook nog een vrouwenboxer en een mannenboxer ontvangen), een Bpure kortingsbon en een vogue living tijdschrift. Bij Delete waxing ben ik toevallig laatst geweest voor een samenwerking, dus ik kijk daar zeker naar uit om er nu nog eens heen te gaan.

 

Wat doen jullie op het gebied van health?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

11 Reacties

  1. Je haar zit echt mooi op die foto! Klinkt als een geweldig event. En ik probeer erop te letten dat ik genoeg fruit en groenten binnenkrijg.

  2. Leuk dat je bij dit event mocht zijn! De Goodiebag klinkt ook enorm goed! Ik heb nu zwangerschapssuiker, dus probeer op de drie hoofdmaaltijden na, niets te eten. Gaat me gek genoeg makkelijk af, dus ben wel healthy bezig, haha.

  3. Ik vind je vlechten echt prachtig! Op het gebied van health zorg ik dat ik dagelijks minimaal 10000 stappen zet.

  4. Nu ja, dat zien er wel heel lekkere hapjes uit! en inderdaad: gezond! 😉

    En wat ene lang haar heb je seg, dacht ik dat dat van mij lang was! 😉

  5. Dat ziet er heel erg leuk uit allemaal! Leuk dat de onderwerpen zo breed zijn in plaatst van alleen haarstyling.

  6. Zo te lezen was het een hele leuke opzet. Lijkt mij toch lekker om dingen te proeven. Ziet er heerlijk uit.

  7. wat leuk dat je daar geweest bent. ik ben regelmatig bij Cosmo in Den Bosch geweest voor een knip/kleur beurt en touch up. Fijne kapsalon!

  8. Dat klinkt als een leuk evenement! Super fijn dat er vanalles te doen was. Ook de hapjes zien er heerlijk uit!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: