Zondag 18 februari was ik samen met 8 andere bloggers uitgenodigd op het Cosmo Hairstyling – Nice to meet you event. Elke blogger mocht 2 van hun volgers meenemen. Na een Instagram story heb ik 2 leuke volgers uitgekozen. Helaas had er één de griep, dus ben ik er uiteindelijk maar met eentje heen gegaan.

 

Het evenement werd georganiseerd door Cosmo Hairstyling IJmuiden

Tijdens het cosmo hairstyling evenement kon je kennis maken met een aantal (nieuwe) merken, om zo ook eventueel een nieuwe samenwerking tot stand te laten komen. Aanwezig als merken waren: Floxia Paris, Zoya, Divine sensation en natuurlijk ook de kennismaking met Cosmo zelf.

In een aantal groepjes ging je rouleren door een aantal presentaties:

  • Divine sensation
  • Cosmo touch-up
  • Floxia Paris
  • Zoya

 

Als eerste kwam ik bij een presentatie van Divine Sensation

Deze presentatie werd gegeven door Laurette Nijenbandering de Boer. Divine Sensation heeft een verfrissende beauty spray voor het gezicht, welke ook fixerend werkt voor make-up. De spray zorgt ervoor dat de huid zich licht gaat aanspannen waardoor het de natuurlijke uitstraling accentueert, ook werkt de spray verfrissend en verzachtend. Het is zowel met als zonder make-up te gebruiken. Er is ook een aparte handenspray verkrijgbaar voor zijdezachte handen, hier heb ik een sample van meegekregen waar ik nog een aparte review over zal schrijven. Wil je in de tussentijd al meer weten kun je de website via  www.beaudelor.nl bezoeken.

 

Als tweede kwam ik bij de Cosmo hairstyling touch-up

De meeste meiden kozen ervoor om hun haren in de krul te laten zetten. Ik ben zelf dol op vlechten, en ik heb deze dan ook regelmatig in waarna ik een prachtige bos met krullen heb. Wat ik heel graag een keer wou is boxer braids. Dit zijn twee vlechten maar dan vanaf de bovenkant ingevlochten, met mijn lange haar is dit ook prima te doen. Ik was onwijs blij met het eindresultaat en heb ze nog 4 dagen ingehouden, waarna mijn haar begon te pluizen.

Ik vind het heel knap dat de stylisten al hun touch-ups binnen 15 minuten klaar hebben, en dit voor een leuke prijs van €15,00. Wil je alvast meer weten over deze Cosmo vestiging kun je hun website bezoeken. Over Cosmo zal nog een aparte blog verschijnen, waar ik een totale cosmo color incl touch-up gewonnen heb (een volledige kleuring met olaplex). Wat ik in gedachten heb voor mijn haar blijft nog een verrassing.

Zie hieronder het resultaat.

cosmo event

Ook Rachelle heeft natuurlijk een touch up gekregen, zij heeft een prachtige bos met krullen gekregen

cosmo event

 

Als derde kwam ik bij een presentatie van Floxia Paris

Deze presentatie werd gegeven door Harmke Ebbens. Floxia Paris een Dermo-cosmetische huidverzorgingslijn, van oorsprong een familiebedrijf. Na jarenlange ervaring worden de Floxia productten inmiddels wereldwijd gebruikt. Mijn vraag bij Floxia was over mijn psoriasis (huidschilfering op mijn hoofdhuid) gepaard met jeuk. Ik heb hier sinds een aantal jaar last van, en heb vanuit dermatologen en huisartsen al zoveel middeltjes gehad dat mijn hoofdhuid ook zeer gevoelig is geworden. Voornamelijk heb ik er in de kou, dus in de winter last van. Maar natuurlijk hoop ik er ooit helemaal overheen te komen. Van Floxia heb ik een haar serum thuisgestuurd gekregen welke ik twee maal daags ga gebruiken voor minimaal 3 maanden lang. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat hiervan, hiervan zal nog een aparte blog over verschijnen. Wil je alvast meer informatie over Floxia kun je www.floxia.nl bezoeken.

 

Als laatste kwam ik bij Zoya

Deze presentatie werd gegeven door Denice Alberzoon en eventuele hulp met nagels lakken werd gegeven door Bianca Coster. Zoya is een volledig veganistisch en dierproefvrij nagellak merk. De Zoya nagellak staat ook wel bekend als de BIG10FREE nagellak. Dit vanwege de 10 stoffen die er NIET inzitten. Dit zijn: Tolueen, Kamfer, Formaldehyde, Formaldehyde hars, Parabenen, TPHP, Xyleen, Ethyl tosylamide, Dibutylftalaat en Loodvrij. Hier krijgen wij instructies hoe je het beste je nagels kan lakken, om deze 14 dagen mooi te behouden. Je mocht zelf een nagellak kleur uitkiezen, welke je hierna als sample mee mocht nemen. Ik wilde een kleurtje kiezen die ik totaal nog niet had in mijn nagellak collectie en heb gekozen voor de Amira. Ook over dit product zal nog een aparte blog verschijnen. Wil je alvast meer weten over Zoya kun je de website van Niecesbeautyandhealth bekijken.

 

Om de dag nog goed af te sluiten kregen we een coffee to go en goodybag mee

In de goodybag zaten een aantal leuke producten: Biosilk silk therapy original, Fuente moisture wellness shampoo, een doorzichtige bobble elastiek, een Beyuna nagelvijl in een mooie case, een Floxia correct emulsie, een Agroposta salie limonadesiroop, een rolletje Wilhelmina pepermunt, een mademoiselle guerlain parfum sample, een lifestyle business spring event uitnodiging, en last but not least een voucher voor een cosmo touch-up twv €15,00.

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Cosmo hairstyling IJmuiden heeft ook nog een leuk health event georaniseerd waar ik bij mocht zijn.

Dit artikel betreft een samenwerking, lees mijn disclaimer voor meer informatie

23 Reacties

  1. Wat leuk dat dit soort events georganiseerd worden. Lijkt mij een leuke dag om mee te maken en op de hoogte te blijven van alle nieuwe dingen.

  2. Wat goed dat het zo lang bleef zitten!
    Ik vind het ook altijd super fijn als ik van de kapper kom en mijn haar zit nog zo lang goed!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: