Nu de Action een stuk verder weg is voor mij, ga ik helaas minder vaak. Gelukkig heb ik vaak wel mazzel om een aantal nieuwe producten te treffen. Waaronder deze crazy coconut setting powder van het merk Max & More. Er is nog een andere variant hiervan, maar deze was helaas al uitverkocht. Maar met deze ben ik echt onwijs blij! Kom je meelezen?

 

Crazy coconut setting powder

De crazy coconut setting powder is een van de nieuwste producten van het merk Max & More. Het merk Max & More is een merk wat exclusief bij de Action te koop is voor enorme spotprijsjes. Uiteraard zijn een aantal producten weleens een flop, maar eigenlijk is het meeste wel echt een aanbeveling waard. Zoals bijvoorbeeld de vernieuwde fixing spray voor €1,49. Hier heb ik er laatst ook weer twee van meegenomen! Maar ook deze scented setting powder blijkt weer een echte topper voor maar €2,49. De meeste setting powders zijn wel echt een stuk duurder en dan ook nog eens minder goed. Nu baal ik er ook wel onwijs van dat ik er maar eentje heb meegenomen.

 

Crazy coconutCrazy coconut

 

De crazy coconut setting powder is een zachte poeder vrijwel transparant met een lichte geur. Je kunt de poeder gebruiken voor onder andere de baking techniek, maar ook als een make-up finish. Ik gebruik het voornamelijk in combinatie met concealer om onder mijn ogen te baken. Voor mij werkt deze techniek ideaal om een mooiere egalere/heldere huid onder mijn ogen te krijgen. Voorheen kocht ik eigenlijk standaard de transparante poeder van het merk MUA, maar deze heb ik nog niet in Oostenrijk kunnen vinden. En zoals ik al vertelde zijn de meeste erg prijzig. Deze verpakking bevat 22 gram en is dus echt spotgoedkoop. Snel maar weer naar de Action dus!

 

Crazy coconut Crazy coconut

 

Heb jij dit nieuwe Max&More pareltje al bij de Action gescoord?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: