Cremated palette van Jeffree Star

Er is de laatste tijd wat ophef rondom Jeffree Star, destijds had ik het Cremated palette ook al besteld. Omdat ik onwijs gek ben op het merk Jefree Star Cosmetics en nu met de Jawbreaker ook eindelijk mijn oogschaduw palette collectie compleet heb besluit ik om toch gewoon dit merk te blijven gebruiken en te reviewen. Ik hoop dat het dan ook respectvol blijft als jij anders besloten heb! Dus dat gezegd, lees je mee?

 

Cremated palette

Het Cremated palette is een palette wat je nog nooit ergens heb gezien! Het is misschien ook niet iedereen zijn smaak vanwege de donkere kleuren maar I love it! Het donkere gebied in het palette kan misschien wat afschrikken maar zoals ik altijd van Jeffree gewend ben zitten er ook in dit palette een aantal mooie lichtere kleuren welke gewoon voor een dagelijkse look te gebruiken zijn. Het palette lijkt qua vorm op die van de Jawbreaker en bevat in totaal 24 pan! Het palette was al binnen 1 uur uitverkocht maar is inmiddels weer op sites zoals The Make-up spot te koop voor €65,-

 

Cremated palette Cremated palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Hearse, Angel of death, Grave digger, Death Certificate, R.I.P en Pallbearer. De tweede rij bevat de kleuren Inheritance, Wednesday, Mortuary beautician, Last look, Solemnly swear en The morgue. De derde rij bevat de kleuren Mausoleum, Embalmed, Eulogy, Life insurance, Last respects en Goodbye. De vierde en laatste rij bevat de kleuren Obituary, Burial gown, After life, Casket ready, Deathblow en Diamond ashes.

De kleuren zijn zoals ik altijd gewend ben van Jeffree Star Cosmetics gemakkelijk te swatchen en ENORM goed gepigmenteerd!

 

Cremated paletteCremated palette

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Grave digger, R.I.P, Wednesday, Mortuary beautician en Diamond ashes gebruikt. De kleuren zijn echt onwijs gemakkelijk om te gebruiken in een make-up look en ook super goed gepigmenteerd. Vooral de kleur Diamond ashes welke ik onder de wenkbrauwen en in de ooghoek heb gebruikt is echt stunning! De shimmers in het palette zijn mooi gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen en de matte kleuren zijn gemakkelijk met mekaar te blenden. Er zullen eerdaags zeker meer make-up looks met dit palette volgen!

 

Cremated palette

 

New make-up look (updates februari 2021)

Zo nu en dan heb ik eens tijd om een ander palette te gebruiken dan waar ik nieuwe reviews mee maak. Dit jaar wil ik daar echt verandering in gaan maken en ook meer oude palettes gebruiken. Nu leek het mij leuk om met elk ”oudere” palette 1 nieuwe look te maken en deze blog ervan up te daten. Ik vind het leuk om het verschil en de progressie dan natuurlijk ook gelijk te zien.

In deze nieuwe look valt het mij vooral op dat ik mijn wenkbrauwen nu heel anders doe. Voorheen deed ik eigenlijk vrij weinig en nu maak ik een soort block brows met een pomade. Wat mij ook opvalt is dat de cut crease die ik gemaakt heb een stuk strakker is. Ook waren mijn foto’s van mijn eerste look hierboven wat overbelicht en lijk ik dat ook iets beter onder controle te krijgen. Ik ben absoluut nog niet waar ik wil zijn maar goed, verbetering is er! Wat vinden jullie ervan?

 

Cremated paletteCremated palette Cremated paletteCremated palette

 

Wat vind jij van het Cremated palette?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.