Cruella eyeshadow palette Catrice

Ik dacht eerst dat er al een Cruella eyeshadow palette was uitgekomen. Maar ik was in de war met het Essence Disney Patch eyeshadow palette (ook van 101 dalmatiers). Nu ben ik dus ook erg benieuwd of deze net zo goed gaat bevallen… Kom je gezellig meelezen?

Catrice Disney Villains Cruella eyeshadow palette

Het tweede Catrice Disney Villains eyeshadow palette is niemand meer dan Cruella. We kennen haar denk ik allemaal wel van de bekende 101 Dalmatier films. En het zeker een Villain in mijn ogen! Maar wel een erg leuk thema voor een oogschaduw palette en er komen gelijk al een hoop ideetjes binnen. De binnenkant bevat vooral grijs en zwart met een uitzondering op 1 rode kleur na. Van mij had er nog wel iets meer rood in mogen zitten en ook een goede witte oogschaduw. Toch vind ik het palette erg mooi om te zien en hoop ik dat de pigmentatie goed is en de fall out weinig is met zulke kleuren…

Het palette kost €14,95 en is onder andere bij Boozyshop verkrijgbaar.

 

CruellaCruella CruellaCruella CruellaCruella CruellaCruella

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Ms. De Vil, Fierced, Reckless, 99, White, Modern, Obsessed, Coat en Rebel Heart. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Money, No Rules, Fashion, Spots, Black, London, Puppy, Dusky en Dalmatian. Ondanks dat ik iets meer kleur had willen hebben vind ik de swatches wel echt enorm mooi. Maar het doet mij een beetje denken aan het Cremated palette van Jeffree Star Cosmetics.

 

 

Make-up

Tekst

 

Wat vind jij het nieuwe Cruella eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.