Een tijdje geleden kocht ik de Crystal Dreams luminizing fixing spray. Op dat moment was de collectie nog niet in Nederland te koop. Ik heb de collectie ook eigenlijk nog steeds niet gezien bij onze Kruidvat maar volgens mij komt die wel snel eraan. (NOTE: Ik zie net op Instagram dat iemand de collectie bij de Kruidvat heeft gespot haha) Ik hoop het tenminste anders moet ik ergens een liter fles zien te bestellen. Lees je mee?

 

Crystal Dreams luminizing fixing spray

De Crystal Dreams luminixing fixing spray geeft de huid een subtiele gezonde glow. Ook zorgt het er tegelijk voor dat jouw make-up langer blijft zitten. Voordat je de spray aanbrengt is het belangrijk om deze even goed te schudden. Zorg ervoor dat je met ca 30 cm afstand op je gezicht sprayt. Zelf vond ik deze spray even iets te heftig. Ik heb dus de inhoud overgegoten in mijn oude fixing spray flesje. Deze sprayt net even iets fijner.  De fixing spray is te koop voor ca €2,99 bij de Kruidvat, maar ik heb deze gekocht bij de DM drogerie in Duitsland.

Met een spray op de hand zie je al hoe waanzinnig goed het effect van deze Crystal Dreams lumizing fixing spray is. Verderop in mijn blog zie je bij mijn make-up look wel dat het iets minder is omdat het daar ook ”opgedroogd” is en je vaak ook veel wegflitst met fotograferen.

 

Crystal DreamsCrystal Dreams Crystal Dreams

 

Make-up look met de fixing spray

Ik ben zelf super tevreden met deze fixing spray. Ik hoop stiekem wel dat het in de vaste collectie komt, want ik kan mijn vorige Essence fixing spray bijna nergens meer vinden. Met de inhoud van de spray in het flesje van mijn vorige fixing spray vind ik het gelukkig al minder ”nat”. Maar het moet wel even opdrogen (evt met een blaadje waaieren, of met een beautyblender deppen doe ik zelf altijd). De prijs van 3 euro is natuurlijk ook gewoon helemaal top voor het goede effect!

 

Crystal Dreams

 

Gebruik jij altijd een fixing spray na je make-up?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: