Niet zo lang geleden liet ik het persbericht zien van de Essence crystal power lijn. Ik had een tijdje geleden al in Duitsland (bij de DM) het oogschaduw palette en de blush & highlighter palette gekocht. Voordat deze lijn alweer uitverkocht is of niet meer verkocht wordt wilde ik graag mijn review nog publiceren.

 

Crystal power oogschaduw palette

Het Crystal power oogschaduw palette bevat 9 kleuren geïnspireerd op kristallen. De kleuren hebben allemaal een shimmer op de middelste make it happen na. Met het swatchen voelt de oogschaduw erg zacht en fijn aan en de swatches zijn ook mooi gepigmenteerd. Wat ik alleen een minpuntje vind ik had wel verwacht dat de namen van de kleuren ook naar de kristallen vernoemd zouden zijn.

 

crystal crystal

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren never give up, sparkle all day, good vibes only. De tweede rij swatches bevat de kleuren reach for the stars, make it happen, love yourself. De derde rij swatches bevat de kleuren chase your dreams, i’ve got the power en believe in miracles. Het valt mij op bij het swatchen dat de drie kleuren per rij ook wel erg mooi bij mekaar passen voor een look. Toch heb ik wat gemixed in de kleuren voor mijn look maar ik denk dat ik hier nog wel terugkom op instagram met deze combo’s zoals hieronder.

 

Crystal power blush & highlighter palette

Het palette bevat 4 blush en highlighter kleuren geïnspireerd op de kleuren en effecten van edelstenen. De kleuren zijn makkelijk te blenden en hebben een goede pigmentatie. Op het eerste blik vind ik de kleuren er erg mooi uit zien als higlighter spreekt vooral de kleur shine bright mij aan en als blush de inner happiness. Maar dat komt omdat ik ook een erg lichte huidskleur heb.

 

crystal crystal

 

Swatches

Deze rij bevat de kleuren van boven naar beneden: glowing energy, superpower, shine bright en inner happiness. De pigmenatie met het swatchen belooft in ieder geval al veel goeds.

 

 

Make-up look

Voor de eerste make-up look heb ik de kleuren I’ve got the power, believe in miracles en chase your dreams gebruikt. Voor de tweede look heb ik de kleuren make it happen, love yourself en sparkle all day gebruikt. Persoonlijk vind ik mijn tweede look iets mooier en ook erg mooi bij de herfst passen met deze tinten. Natuurlijk kun je het ook nog een kleurrijke vibe geven door de groene of blauwe kleur naar smaak te gebruiken.

 

 

Beide palettes zijn te koop voor een leuk prijsje van €5,99 bij onder andere de Kruidvat.

 

Heb jij al iets uit de crystal power lijn gekocht?

10 Reacties

  1. Grappig dat was mij echt pas later opgevallen toen ik aan het fotograferen was haha. Er hadden idd wel iets meer matte bij gemogen

  2. Twee hele mooie paletten! Ik heb deze collectie overgeslagen want ik heb al zoveel hahaha!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: