Diamonds are a girls best friend? Move over diamonts because crystals are a girl’s best friend! Deze nieuwe Essence lijn Crytal Power is gebaseerd op de look en de kracht van kristallen en edelstenen. Lees snel verder en crystallize your mind.

 

Crystal power oogschaduw palette

Het oogschaduw palette heb ik toevallig laatst al kunnen bemachtigen bij de Kruidvat. Het oogschaduw palette bevat 9 kleuren met een goede pigmentatie. Het palette is te koop voor  €5,99. Over dit palette komt eerdaags een review op mijn blog! Van de Crystal collectie heb ik ook het palette met de highlighter erin gekocht.  Deze collectie was al eerder beschikbaar in Duitsland (meestal met Essence & Catrice)

crystallize crystallize

 

Crystal power lipstick N010 be happy

Met deze lipstick laat jij jouw lippen shinen.  Bovendien heeft de lipstick ook nog eens een colour changing effect. Prijs €2,99. Ik vind deze lipstick er wel erg leuk uitzien, ik weet alleen nog niet zeker of ik deze wil gaan halen.

crystallize

 

Never enough glitter

Er zijn twee soorten nagellak verkrijgbaar N03 be calm en N06 be passionate. Prijs per stuk €1,99. Momenteel gebruik ik bijna nog alleen maar gel nagellak omdat dit langer blijft zitten maar ik vind deze kleurtjes wel erg mooi.

 

 

Shine bright like a diamond

Wil je voor een glanzgevend effect ga dan voor deze crystal wet look lipgloos N01 bright diamond en de highlight drop liquid illumaniator N20 rosy aura. De lichtreflecterende pigmenten in deze producten geven een sprankelende finisch met een parelachtig effect. De lipgloss is te koop voor €2,39 en de highlighter drops voor €3,89. Ik ben niet zo een fan van highlighter drops, maar de wet look lipgloss vind ik wel erg mooi eruit zien.

 

crystallize

 

Naar welk crystallize product ben jij het meest benieuwd? PS: Bekijk ook het persbericht van gister over de Catrice merry go round.

6 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: