Beauty,  Skincare,  Vegan

Dag en nachtcreme met Aloe vera

Ik had eigenlijk net twee nieuwe potjes open met een dag en nachtcrème van de Balea. Maar eigenlijk gaat mijn voorkeur toch uit naar een tube. Waarom? Elke keer wanneer je een pot opent komt het in contact met de lucht en het licht waardoor de kans op besmetting ook groter is. Maar ook vind ik het gebruik veel makkelijker.

 

De dag en nacht creme is van het merk Balea wat je bij de DM drogerie kan kopen (oa Duitsland, Oostenrijk)

Ik ben een groot fan van het merk Balea omdat het naast betaalbaar ook nog eens vegan is, en de producten zijn gewoon onwijs goed. De dagcrème is geschikt voor een normale en gemengde huid en geeft een fris en stralend gevoel. De Aloe Vera en een hydro complex zorgen dat je huid intensief verzorgd wordt met vochtigheid. Ook zit er in de dagcrème een Vitamine E welke de huid beschermd. In de dagcrème zit een LSF 15 en UVA bescherming welke de huid beschermen tegen lichtinvloeden. De dagcrème is dagelijks te gebruiken na de reiniging maar ook te gebruiken als make-up basis. De nachtcrème ondersteunt de huid in de nachtelijke processen van de huid en is ‘s avonds na de huidreiniging te gebruiken.

 

dag en nachtcreme

Ik heb besloten om niet meer de hele lijst met ingrediënten elke keer te plaatsen

Dit omdat mijn leesbaarheid SEO hierdoor achteruit gaat. Wel geef ik bij dit product een aantal ingrediënten door die er NIET inzitten wat ik in ieder geval zeer positief vindt: Geen alcohol, geen aluminiumzout , geen kleurstoffen, geen nanopartikel, geen parabenen, geen paraffine/mineraalolie. Ik gebruik dit product nu zelf inmiddels al twee weken elke dag en avond helemaal trouw!. Ik ga de volgende keer zeker meer van deze tubes aanschaffen.

 

dag en nachtcremedag en nachtcreme

 

Mocht je nou van vochtinbrengende producten houden heeft de Balea ook nog andere producten uit deze lijn.

Degene die dik gedrukt zijn heb ik inmiddels ook zelf aangeschaft en zal nog een review van komen. Helaas zit de creme-gel en gelei niet in een tube maar in een potje maar toch wou ik deze heel graag proberen.

  • Concentraten 7 stuks voor €0,95
  • Creme-gel 50 ml voor €2,15
  • Gelei 50 ml voor €2,75
  • Masker 2 x 8 ml voor €0,40
  • Serum 30 ml voor €2,95
  • Vochtigheids gezichtswater 200 ml voor €0,75
  • Aloe vera creme gel 30 ml voor €2,95

 

De dag en nachtcrème is te koop bij de DM drogerie (oa Duitsland, Oostenrijk) voor een tube van 50ml betaal je €1,95 per stuk. Fan van DM Balea blogs? Lees hier dan over een van mijn favoriete DM product

Gebruik jij ook dagelijks een dag en/of nachtcrème?

15 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: