Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Daisys signature palette Catrice LIMITED EDITION

Gister schreef ik een review over het Minnie’s signature palette. Vandaag is het de beurt aan het tweede palette van deze Disney x Catrice collectie het Daisys signature palette. Lees je mee?

 

Daisys signature

Gister schreef ik een review over het Minnies signature palette. Vandaag is het de beurt aan haar zusje namelijks het daisys signature palette. Het palette bevat een aantal neutrale kleuren maar het trok mij voornamelijk vanwege de paarse kleuren in het palette. Het palette komt eind Mei naar Nederland maar is nu al bij de DM te koop voor €8,99

 

Daisys signature paletteDaisys signature palette Daisys signature paletteDaisys signature palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Eccentric, Sassy en Lazy. Deze drie kleuren zouden erg mooi bij mekaar zijn maar het palette heb ik voornamelijk gekocht om de paarse kleuren welke erin zitten. De tweede rij swatches bevat de kleuren Diva, Dazzling en Cheery. De kleuren Diva en Dazzling allebei shimmers zijn echt prachtig en swatchen super easy! De laatste rij swatches bevat de kleuren Bouncy, Jolly en Flirty. De kleur Flirty zie je niet goed (of eigenlijk helemaal niet) op de foto maar is erg fijn als transitiekleur of om mee te blenden.

 

 

Make-up look

Voor deze make up kleuren heb ik de kleuren Jolly, Dazzling en Diva gebruikt. De kleur Jolly was niet zo heel mooi met swatchen maar was met de make-up look onwijs mooi en gemakkelijk om mee te werken. De kleur Diva was nog veel mooier en beter gepigmenteerd dan op deze foto te zien is en een echte eyecatcher. Ik ben zeker wel tevreden over dit palette.

 

 

Wat vind jij van het Daisy’s signature palette? Naar welke gaat jouw voorkeur uit Minnie of Daisy?

3 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: