De Dalia x Glossybox is een limited edition box vanuit Glossybox in samenwerking met Dalia. Dalia is een 18 jarige influencer met meer dan 7 miljoen volgers op oa Youtube, Instagram en TikTok en daarmee een van de grootste Duitse influencers. Eerlijk gezegd volgde ik haar zelf nog niet maar de sneak peek uit de box sprak mij genoeg aan om deze limited edition aan te schaffen.

 

DaliaDalia

 

Ardell faux mink lashes N814

De Dalia x Glossybox begint behoorlijk goed! Ik ben zeker wel een fan van Ardell lashes, dus ik vond het erg leuk dat er een paar hiervan inzat. Ik hoop dat Glossybox dit eigenlijk wel vaker gaat doen. De wimpers van ardell zijn handgemaakt, vegan en erg licht om te dragen en aan te brengen. De lashes N814 geven de ogen een cat eye effect  door het verschil in volume van de binnen naar de buitenkant. Uiteraard volgt er nog wel een look met deze lashes op instagram. De losse verkoopwaarde van de lashes zijn €9,49.

 

Dalia

 

Lavera hydro sensation mizellenwasser

Ik was wel erg blij om deze mizellenwasser van Lavera te zien. Het merk Lavera spreekt mij persoonlijk ook zeker wel aan en dat er een full size verpakking van 400 ml in zit vind ik al helemaal top! Je kunt een mizellenwasser zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken om je gezicht, ogen en lippen te reinigen. De losse verkoopwaarde van de Lavera micellair is €5,99.

 

Dalia

 

Browly soap booster

Toevallig had ik al net een brow soap gekocht van Bperfect cosmetics. Maar ik vind het ook wel leuk om andere merken te gaan proberen. Over deze van Browly lees ik ook zeker wel goede reviews. Dit product ga ik eerdaags uitgebreider laten zien op mijn Instagram met voor-na foto’s. De losse verkoopwaarde van de soap booster is €16,90.

 

DaliaDalia

 

Beauty Glam clear skin serum

Het merk Beauty Glam is mij nog niet bekend maar een serum is altijd wel fijn. Ik heb alleen zelf weinig last van onzuiverheden zoals mee eters en puistjes. Wellicht was het beter om een algemener serum erin te doen. Ik denk dat ik deze daarom weg ga doen. De losse verkoopwaarde van de clear skin serum is €9,99.

 

Dalia

 

Manhattan super gel nail polish

Ik was op het eerste blik niet zo heel enthousiast met alweer een nagellak. Maar het blijkt om een soort gel nagellak te gaan welke ca 14 dagen houdt en geen uv lamp nodig heeft. Deze ga ik dus zeker wel uitproberen. Het is alleen wel jammer dat de top coat er niet gelijk bij zit want ik ga deze niet erbij kopen haha. De losse verkoopwaarde van de super gel nail polish is €6,99.

 

Dalia

 

Rival me mattitude lip kit N01

Met het merk Rival me ben ik ook helemaal nog niet bekend maar van het nude kleurtje word ik wel erg blij. Ik had het lip kit al gezien op een sneek peak en had wel verwacht dat het een soort luxe product is maar de losse verkoopwaarde van de lip kit is maar €2,99. Ik ben hier dus wel heel erg benieuwd naar.

 

Dalia Dalia

 

Purelei lotus ikona gold armband

Het merk Purelei ken ik eigenlijk alleen van de reclame welke weleens in de Glossybox zit. Er zit een kleine minimalistische armband in welke elastisch is en daarom gemakkelijk te verstellen. Ik ben zelf niet zo heel erg van het goud dus ik ga deze weggeven. De losse verkoopwaarde van de armband is €9,90.

 

Dalia

 

Fudge xxl hair thickener

Op het eerste blik dacht ik dat dit een haargel was en was ik wel wat teleurgesteld. Maar het blijkt dus om een soort hair thickener te gaan welke je na het haren wassen kunt gebruiken. Tevens geeft het ook bescherming tegen hitte apparaten tot wel 235 graden. Handig dus als je de fohn of een ander warmte apparaat gebruikt. De losse verkoopwaarde van de hair thickener is €18,50.

 

Dalia

 

Sans Soucis aqua clear skin spot off pickeltupfer

Helaas is dit ook weer een anti puistjes product en als je de sticker eraf haalt blijkt het ook nog eens om een gratis sample van 3 ml te gaan. Dit hoort wat mij betreft niet helemaal thuis in een box en als product meetellen. Ook deze ga ik bewaren om weg te geven.

 

Dalia

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd uit deze Dalia x Glossybox limited edition?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: