Dark Fantasy palette Beautybay

De Beautybay 20 pan palettes zijn het afgelopen jaar een echte favoriet geworden. Voor een leuk prijsje koop je een eigen merk palette van Beautybay met een onwijs goede kwaliteit. Ook het nieuwe Dark Fantasy eyeshadow palette ziet er weer fantastisch uit op het eerste blik. Kom je gezellig meelezen?

 

Dark Fantasy eyeshadow palette

Het Dark Fantasy eyeshadow palette van Beautybay eigen merk ziet er alleen vanaf de buitenkant al prachtig aan. Het design en de kleuren trekt zeker wel het oog en maakt je ook echt benieuwd naar de binnenkant. En in de binnenkant vind je 20 prachtige kleuren oogschaduw met een mooie afwisseling tussen shimmers (9) en mattes (11). Het palette is normaal voor een super leuk prijsje van €17,- te koop maar nu zelfs in de aanbieding bij Beautybay.

 

Dark FantasyDark Fantasy Dark FantasyDark Fantasy Dark FantasyDark Fantasy

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Atmosphere, Hoax, Transmission, Plasma en Virtual. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Reality, Enxcrypted, Slime, Machine en Spaced. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Nightmare, Grunge, Hack, Algorithm en Distortion. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Dark Matter, Grime, Source, Code en Hardcore. Ik ben weer echt verbaasd hoe mooi de swatches van het Beautybay Dark Fantasy eyeshadow palette zijn. En ik ben eigenlijk alleen maar meer enthousiast geworden om hiermee te gaan make-uppen.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Hardcore (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Grunge (matte). Vervolgens met de kleur Spaced (matte), en de kleur Plasma (matte). In de ooghoek heb ik wat van de kleur Code (shimmer) aangebracht. Ik wilde eigenlijk iets creatievers maken met het oogschaduw palette maar omdat ik deze maand zoveel oogschaduw palettes te reviewen had heb ik het iets simpeler gehouden. Wel heb ik nog een hoop creatiefs hiermee in gedachten. Dit kun je uiteraard binnenkort terugvinden op mijn Instagram!

 

Dark FantasyDark Fantasy

 

Wat vind jij van het Dark Fantasy eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.