Beauty,  Make-up,  Skincare,  Vegan

De huid reinigen met een foam stick

Ik heb een reinigingsstick eerder gezien bij Urban Decay, maar ik vond toen 25 euro iets te prijzig om deze stick uit te proberen. Een soort gelijke stick zag ik ineens bij de DM van de Balea voor maar 3 euro, meenemen dus!

 

DM Balea reinigingsstick

De stick is te gebruiken voor een milde en een grondige reiniging van de huid. De reinigingsstick is geschikt voor de normale en gemengde huidtypes. Je kunt de stick is zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken door de stick aan te brengen en daarna met een klein beetje water te laten schuimen.

 

reinigingsstick

Make-up verwijderen met de reinigingsstick

De stick is een fijne manier om make-up mee te verwijderen maar omdat je er naast water eigenlijk verder niks voor nodig heb. Het is dus een fijn product om mee onderweg te nemen tijdens een weekendje weg of een vakantie. Ook vind ik de stick erg mild en daardoor fijn om swatches mee te verwijderen. Tot nu toe gebruik ik hier vaak make-up doekjes voor maar dit vind mijn hand op den duur wat minder prettig als ik meerdere swatches op een dag doe.

 

 

reinigingsstick

 

Matcha thee geur

Naast dat de stick zijn werk doet vind ik geur en design ook altijd belangrijk. Ik vind het design van het potje mooi, maar wat dat betreft zit de DM Balea daar altijd wel goed mee. De stick ruikt ook nog eens heerlijk verfrissend, het doet mij eigenlijk aan muntthee denken. Een ander groot voordeel aan de Balea is dat het ook nog eens (bijna) altijd vegan is. Ook deze stick dus! Mocht je info willen over de ingrediënten, kun je mij altijd een berichtje sturen. Naast dat ik deze stick gewoon heerlijk in gebruik, blijf ik het ook altijd vinden om met een micellair te reinigen en voor de echt zwaardere make-up gebruik is meestal een Vichy make-up remover.

 

reinigingsstick

 

De stick is te koop voor €2,95 bij de DM Drogerie (oa Duitsland, Oostenrijk)

Wat vinden jullie van deze manier van reinigen?

22 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: