Meestal ben ik niet zo fan van de maskertjes waar het bestandsdeel Alcohol vrij vooraan staat, maar toch was ik er erg benieuwd naar. Het masker is speciaal geschikt voor een huid met onzuiverheden (bv puistjes) en bevat volgens de verpakking voornamelijk Zink en Salicylzuur als de werkzame bestandsdelen.

 

Het masker heeft in ieder geval een vrolijke verpakking.

Een aantal verpakkingen van de DM is een transformatie ondergaan, ik ben namelijk al vaker langs dit masker gelopen en toen had het nog een ander design. Zo was het mij ook opgevallen dat een aantal haar producten ook volledig veranderd zijn van verpakkingen en dit zeker in positieve zin.

 

salicylzuur salicylzuur

 

Dit salicylzuur masker is speciaal geschikt voor de onzuivere huid

Nu heb ik zelf niet een onzuivere huid maar wel eens regelmatig onzuiverheden, het leek mij dus eens fijn een speciaal masker zoals deze daarvoor te gebruiken. Het masker bevat een zuiverende formule die de poriën direct van talg bevrijden en gaat onzuiverheden als puistjes direct tegen. Ook werk het nog eens matterend zonder de huid uit te drogen.

 

Het moet je het salicylzuur masker gebruiken

De masker moet na de reiniging van de huid goed aangebracht worden. Hierna laat je het masker voor 3 minuten inwerken om het vervolgens met lauwwarm water af te wassen. Dit masker zou het beste effect hebben wanneer je het een tot twee keer per week gebruikt. Een verpakking bevat twee maskertjes met 8ml per stuk. Deze hautrein lijn bevat overigs ook nog een aantal andere producten mocht je nou echt last hebben van een onzuivere huid:

  • Anti mee-eters neusstrips 3 stuks voor €1,45
  • Reinigingsdoekjes 45 stuks voor €0,95
  • Anti mee-eters gezichtstrips 6 stuks voor €1,45
  • SOS gel 15 ml voor €1,85
  • Wasgel soft & clear olievrij 150 ml €1,95

 

Hierbij mijn voor – tijdens – en na foto’s (op die laatste foto kijk ik dus echt als een spook in mijn telefooncamera, maar goed ik deel ‘m gewoon!)

Het masker had een soort lichtblauwe kleur, wat je niet helemaal goed op de foto terugziet door de cameraflitser. Bij het aanbrengen op de huid werd het masker gelijk warm en waar ik het bij de ene masker niet prettig vind vond ik het bij dit masker wel prettig. Het masker was ook gemakkelijk om te verwijderen, maar zou ik het masker zo snel opnieuw gebruiken? Nee! Waarom niet? Omdat ik vind dat ik toch te weinig onzuiverheden heb voor een type masker als dit. Mocht je er nou wel last hebben zou ik dit masker zeker eens proberen. Mijn voorkeur gaat dan eerder uit naar het Matcha masker.

 

 

Bevat de volgende ingrediënten:

Glycerin * Kaolin * CI-77891 * Cetearyl Alcohol * Propylene Glycol * Aqua * Salicylic Acid * Zinc Gluconate * Cetearyl Glucoside * Parfum * Isodecyl Neopentanoate * Sodium Carbomer * Limonene * Sodium Chloride * Sodium Sulfate * CI-42051 * CI-45100 *

 

Het masker is te koop bij de DM Drogerie in Duitsland voor €0,65.

Gebruik jij weleens een anti puistjes masker?

1 Reactie

  1. Ik vind het best wel interessant lijken omdat ik net wel last heb van onzuiverheden. Benieuwd naar, zeker voor die prijs!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: