Bij de DM drogerie in Duitsland kom ik altijd de leukste spulletjes tegen. Dit keer vond ik de ICY berry en ICY cocos producten. De producten zijn inmiddels helaas niet meer (online) te koop, omdat ik weer veels te lang gewacht had met de blog (sorry).

 

ICY berry bodypeeling

Van de ICY berry was er een gezichtsmaker en een bodypeeling te koop. De bodypeeling zorgt ervoor dat de huid de dode huidcellen verwijderd en helpt om de natuurlijke vochtigheidsbalans van de huid te herstellen. De bodypeeling bevat oa jojobaolie, sheaboter en dood zeezout om de huid te reinigen. De zoete bessen zorgen voor een heerlijke belevenis. Je kunt de peeling 1 tot 2 keer per week gebruiken door het op een vochtige huid in te masseren en vervolgens met lauwwarm water af te spoelen. Ik heb al zeker spijt dat ik niet meer van deze bodypeeling heb meegenomen want het effect is voor een aantal dagen super zacht!

 

icy cocos

 

ICY berry masker

Het ICY berry masker heeft dezelfde heerlijke zoete bessengeur. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten nodig. Van het masker was ik eigenlijk wat minder enthousiast omdat ik niet echt een resultaat ervan zag. Op het masker staat ook eigenlijk niet precies beschreven wat voor masker het is, dus dat is wat jammer.

 

icy cocos

 

ICY cocos bodycreme

Evenals de ICY berry bevat deze ICY cocos een heerlijke geur! Deze bodycreme bevat zorgt voor een goede vochtigheidsbalans van de huid, en beschermd de huid tegen uitdrogen. De bodycreme bevat onder andere amandelolie, sheabutter en panthenol. Je kunt de bodycreme gewoon dagelijks gebruiken.

 

icy cocos

 

ICY cocos masker

Het ICY cocos masker is eigenlijk hetzelfde verhaal als de ICY berry masker. De geur is absoluut niets op aan te merken maar het effect laat zich zeker te wensen over. Ook hier staat eigenlijk niet op waar het masker voor is.

 

icy cocos

 

Van deze vier producten zou ik zeker de ICY berry bodypeeling vaker willen gebruiken, de andere drie producten hebben mij helaas niet zo kunnen overtuigen. De prijs per product was ca €1,10 bij de DM drogerie in oa Duitsland.

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: