Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

De laatste Hema maskerhaul

De laatste Hema maskerhaul klinkt misschien wat raar als titel. Maar in Oostenrijk hebben wij geen Hema en hierdoor heb ik niet de gelegenheid nieuwe producten te zoeken. Maar ook de hoeveelheid alcohol in de meeste Hema maskers stoort mij onwijs waardoor ik ze ook eigenlijk niet eens meer wil proberen. Lees je mee verder?

 

Hema maskerhaul – Balance sheetmasker

Het eerste Hema maskerhaul masker is een sheetmasker met een leuke panda print. Het masker bevat onder andere komkommer extracten en niacinamide, dit zou de huid kalmeren en de huid verbeteren. Dit masker was wel erg fijn in het gebruik maar niet dat ik het gelijk opnieuw zou willen kopen.

 

Hema

 

Anti-Oxidant sheetmasker

Het tweede masker is ook een sheetmasker maar dan met een gave tijgerprint. Het masker bevat onder andere groene thee extracten en vitamine E. Dit zou de huid helpen te beschermen, te repareren en te hydrateren. Ook dit masker was gelukkig erg fijn. De printjes zijn wel erg leuk en mooi gedaan en vooral ook erg grappig. Maar om te ontspannen heb ik liever een saai sheetmasker wat niet afleid haha.

 

Hema

 

Fruity peel off masker

Dan de eerste van de vier maskers waar ik absoluut niet over te spreken ben. Het fruity feast peel off masker is een verzachtende en egaliserende peel off masker met fruitextracten. Het bevat onder andere peer extracten, appel extracten en mangosteen extracten. Het zou ervoor zorgen dat de huid weer fris en glad is. Ik heb dit masker gekocht toen ik nog niet zo lang bezig was met mijn blog en heb de alcohol en alcohol denat en parfum bijna helemaal voorin gemist. Dit masker rook al zo sterk naar alcohol dat ik het niet eens op durfde te smeren.

 

Hema

 

Cucumber peel off masker

Het tweede masker is de cucumber peel off masker. Het masker bevat onder andere komkommer extracten en zou de huid helpen de dode huidcellen te verwijderen en weer fris en glad te laten voelen. Ook hier staat alcohol weer bijna helemaal voorin, dus deze kun je ook beter laten liggen.

 

Hema

 

Self heating face masker

Het self heating face mask is zoals doet vermoeden een zelfverwarmend kleimasker. Het bevat onder andere rode klei en jasmijn en is vooral gericht op het ontspannen. Dit masker was bij mij al helemaal opgedroogd in de verpakking en heb ik daarom niet eens kunnen proberen. Het masker rook wel erg sterk nog maar parfum staat hier ook bijna helemaal voorin het ingredienten lijstje.

 

Hema

 

Anti-Imperfection

Ik had het eigenlijk al kunnen weten bij dit masker omdat er meerdere soorten alcohol aan het begin staan. Maar na 1 kleine hoeveelheid van het masker op mijn gezicht had ik al zowat een kater van de hoeveelheid alcohol. Het brand in je ogen en het stinkt onwijs dus ik heb het masker gelijk eraf gehaald en de rest in de prullenbak gegooid. Dit soort producten zouden eigenlijk gewoon verboden moeten worden als skincare.

 

Hema

 

Welk Hema masker zou jij het liefst willen proberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: