De gehele collectie van Pink Gellac heeft een make over gekregen. Misschien is het sommigen al opgevallen aan mijn laatste twee Pink Gellac blogs over de Lollypop collectie en de Miami vibe collectie. In deze blog laat ik de verschillen in de nieuwe look zien en om het te vieren heb ik ook drie oude kleurtjes in het nieuwe jasje om te swatchen.

 

de nieuwe look de nieuwe look

 

Base Extend

De Base Extend is een base coat welke snel afweekbaar is, maar er ook voor zorgt dat je pink gellac langer blijft zitten zonder primer. Op de tweede foto zie je links de nieuwe variant van de Base Extend en rechts de oude variant.

 

de nieuwe look

 

Topcoat shine

De shine is een topcoat welke de pink gellac een beschermende laag geeft met een shine finish. De topcoat is er ook in een matte variant, deze had ik hiervoor nog niet zelf dus ben ik ook wel benieuwd naar.

 

de nieuwe look de nieuwe look

 

Nieuwe kleurtjes

Om de nieuwe look van Pink Gellac te vieren heb ik drie mooie kleurtjes gekregen (welke al uit waren, maar in een nieuw jasje). De nieuwe kleurtjes zijn No 118 Lavender Purple, No 143 Magic Pearl en No 158 Candy Pink.

de nieuwe lookde nieuwe look

 

Lavender purple (No 118)

Deze paarse kleur heeft echt een mooie intense paarse dekking. Met deze magische paarse kleur stelen jouw nagels zeker de show!

 

de nieuwe look  

 

Magic pearl (No 143)

Deze magic pearl is een betoverende parelmoer kleur met een gouden finish erin.  Ideaal voor wanneer je mooie verzorgde nagels wilt zonder een heftig kleurtje. Maar ook ideaal bij bijvoorbeeld een french manicure.

 

de nieuwe look

 

Candy pink (No 158)

Eat your heart out girls! Deze candy pink kleur is een prachtige diepe kleur voor een sexy look. Eerdaags een leuke date gepland staan met je hubby? Kies dan voor deze kleur!

 

de nieuwe look

 

De kleurtjes zijn te koop bij Pink Gellac voor €15,- per stuk en elke 4e kleur is gratis!!

Wat vind jij van de nieuwe Pink Gellac look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 Reacties

  1. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ben er wel heel benieuwd naar. Zelf heb ik niet zulke sterke nagels en volgens mij is de collectie van Pink Gellac dan ideaal. Mooie kleurtjes ook en prachtige productfoto’s heb je gemaakt!

  2. Voor zover ik weet is de formule niet veranderd en zou de werken nog hetzelfde moeten zijn. Bij mij is dat meestal tussen de 10-14 dagen als ik ze goed gelakt hebt

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: