Persoonlijk ben ik een groot fan geworden van de producten van Pink Gellac. Inmiddels heb ik al een grote hoeveelheid ”gewone” nagellak omgeruild voor deze gellac. Het voordeel is dat de nagellak bij mij 10 tot 14 dagen goed blijft zitten en ook nog eens een ruim assortiment aan kleuren heeft.

 

UV LED lamp

In het Pink Gellac startersset zat voorheen de nagellak droger UV LED lamp. De lamp is te gebruiken voor het drogen van nagellak op de handen en/of voeten en zowel thuis als gemakkelijk onderweg te gebruiken. De lamp werkt per knop voor 60 seconden (na 30 seconden geeft de lamp ook een geluidje). De UV LED lamp is te koop in een startersset LED M, LED L of LED XL PRO maar ook los te koop voor €59,-

 

Pro LED lamp

De nieuwe lamp van Pink Gellac heeft een aantal verbeteringen t.o.v de UV LED lamp. Zo gaat de Pro LED lamp automatisch aan wanneer je je hand of voet onder de lamp zet. Ook kun je nu voor drie verschillende uithard tijden kiezen door de aan-uit knop even aan te tikken. Je kunt kiezen voor 30 seconden, 60 seconden of 120 seconden. Het design is ook heel anders t.o.v de vorige lamp. De lamp is wel wat groter maar ik vind deze lamp wat prettiger werken.

Mijn handen passen nu geheel in de lamp, waar ik bij de vorige lamp mijn duim apart moest uitharden. Ook vind ik de lamp iets steviger staan in vergelijking met de vorige lamp. Je kunt de lamp kopen in een startersset dynamic, elegant of uncovered. De Pro LED lamp is nu ook los te koop voor €79,- momenteel geld er een aanbieding van €59,- Mocht je dus nog op zoek zijn naar een (nieuwe) lamp zou ik zeker de Pro LED lamp aanraden!

 

pink gellac pink gellac

 

Benieuwd naar de kleurtjes van Pink Gellac? Lees dan mijn Uncovered4 collectie, feestelijke kleurtjes en mijn blog over het startersset terug!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

  1. Ik heb er veel goeds over gehoord, maar helaas kan ik weinig nagellak dragen door mijn beroep dus dan vind ik het beetje zonde van het geld! Ik onthou het wel voor de toekomst

  2. Jaaaaaa love it! Ik hou hier van! Fijn ook dat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn.

  3. Ik ben niet zo van de nagellak. Maar een vriendin van me wel. Zij zal dit vast interessant vinden. Ik stuur m ff door.

  4. Ik dacht al, bij het zien van de lamp, dit zal niet zomaar een lamp zijn. haha. Helaas heb ik er niet veel aan. Draag nauwelijks tot geen nagelijk. ” vroeger” liet ik ze altijd doen. Maar die periode is voorbij 🙂

  5. Handig zo’n lamp! Ik kende de collectie nog niet maar ga zeker eventjes kijken

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: