Pink Gellac heeft een nieuwe collectie welke een echte must have is om te ”verzamelen”. Waar ik afgelopen december nog een blog schreef over de feestelijke kleuren, is deze nieuwe collectie totaal het tegenovergestelde. Namelijk 7 prachtige winterse nude kleuren uit de Uncovered4 collectie!

 

uncovered4

 

 

Burnt Taupe

Burnt Taupe is de donkerste kleur uit de uncovered4 collectie, maar toch passend bij elke situatie en outfit.

 

uncovered4 

 

Sparkling Nude

De Sparkling Nude is een kleur die ook zeker in mijn feestdagen blog had gepast, en is dan ook ideaal voor elke feestelijke gelegenheid.

 

uncovered4 

 

Beige Latte

Beige Latte is een kleur die absoluut niet mag ontbreken in jouw nagellak collectie.

 

uncovered4 

 

Frosted Nude

Frosted Nude is een kleurtje welke mij zeker heeft verbaasd uit deze collectie, en in tegenstelling tot de naam ben ik er zeker warm voor gelopen.

 

uncovered4 

 

Nude Pink

Ik ben erg fan van roze kleuren welke niet te barbie roze zijn, deze oudroze kleur Nude Pink past erg mooi bij elke outfit en gelegenheid.

 

uncovered4 

 

Milky Taupe

Milky Taupe is echt een kleur als je van nude met een lichte roze ondertoon houdt.

 

uncovered4 

 

Creamy Taupe

De warm bruine Creamy Taupe is echt een kleur voor de koude winterdagen, en is dan ook een echte eyecatcher.

 

uncovered4       

 

Uncovered4

De nieuwste collectie Uncovered4 is te koop voor €15,- per stuk. Mocht je graag de hele collectie willen kun je profiteren van de lopende actie elke 4e kleur gellac gratis! Ik kan met oprechtheid zeggen dat Pink Gellac momenteel mijn meest favoriete nagellak is. Met het lakken (basecoat, 2 laagjes, topcoat) ben ik meestal wel 1 vol uur (soms langer) bezig om het echt helemaal netjes te willen hebben. Maar dit is het absoluut waard om bijna 2 weken mooie nagels te hebben. Ik krijg altijd veel complimenten over mijn nagels wanneer ik Pink Gellac draag, en eerlijk gezegd kan ik soms zelf ook niet stoppen met ernaar te kijken.

 

Ik vind de collectie erg gevarieerd van de ijzig koele Frosted Nude tot een warme Burnt Taupe zit er voor ieders wil wel iets in deze collectie. Nu ben ik dan ook erg benieuwd naar welke kleur jouw voorkeur uit zou gaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

  1. Het zijn inderdaad wat meer ingetogen kleuren. Dat past ook wel bij de winter vind ik. Maar kleurrijk vind ik wel leuker.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: