De Tuinen (oftewel nu Holland & Barrett) heeft erg goede merken en producten te koop. Zo hebben ze ook een groot assortiment aan gezichtsmaskers, waaronder een aantal van hun zelf. Ik besloot dus om er een aantal mee te nemen en te testen.

 

De Tuinen argan masker

Wat ik mij afvraag is waarom de producten nog wel steeds de Tuinen heten, terwijl de winkel al enige tijd doorgaat als Holland & Barrett. Komt het dan omdat dit nog oude verpakkingen zijn, of blijven deze producten wel gewoon doorgaan onder de naam de Tuinen. Maar goed het argan masker is een herstellend en hydraterend masker. Het argan masker bevat onder andere: Arganolie, Shea butter, Calendula extracten en witte klei.  Je gebruikt het masker op een gereinigde huid en laat het maximaal 15 minuten intrekken. Hierna kun je het masker verwijderen met lauwwarm water. Voor het beste effect wordt een gebruik van 2 maal per week aangeraden. Het argan masker is geschikt voor zowel een normale, een droge als de oudere huid. Het argan masker kost €12,59 voor een tube van 75 ml. Op het moment geld er een aanbieding van 2e product voor €1,-

 

de Tuinen

 

De Tuinen honing masker

Het honing masker is een voedend masker welke de huid ook revitaliseerd en verzacht. Het honing masker bevat onder andere: royal jelly (koninginnegelei) en propolis. Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en laat het minimaal 10 tot maximaal 15 minuten inwerken. Je kunt het masker verwijderen met lauwwarm water. Het aanbevolen gebruik van dit masker is 2 tot 3 maal per week. Het honing masker is geschikt voor een normale, een droge, een oudere en een gevoelige huid. Het masker kost €8,99 voor een tube van 75 ml. Ook op dit product geld een aanbieding van 2e product voor €1,-

 

de Tuinen

 

De Tuinen aloë vera gelmasker

Het alle vera gelmasker is vochtregulerend en diepreinigend doordat het de poriën opent. De aloë vera in dit masker is zo rijk aan vitaminen dat het de huid verzacht, vocht reguleert en de huid ondersteunt bij het herstellend vermogen. De aloë vera in dit masker is een concentraat van maar liefst 50% procent.  Het masker heeft een inwerktijd van 15 minuten nodig. Hierna kun je het masker verwijderen met lauwwarm water. Er wordt geadviseerd de huid daarna te deppen met de aloë vera cleansing lotion welke de huid nog eens reinigt en de poriën weer sluit. Het masker is te koop voor €8,39 en ook hier geldt momenteel op 2e product voor €1,- De cleansing lotion heb ik zelf (nog) niet gekocht omdat ik dit pas later op de verpakking las. Deze is te koop voor €7,19 en geldt momenteel ook de actie van 2e product voor €1,- op.

 

de Tuinen

 

Voor welk masker zou jij het liefst gaan? Lees je graag masker reviews? Lees dan ook zeker mijn kiko green me on-the-go masker blog van vorige week terug.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: