Ik ben de laatste maanden veel bezig om mijn oude stash wat te gaan legen en elke keer een aantal producten uit te kiezen om te reviewen. Ik kwam oa daar deze twee klei maskers nog tegen van De Tuinen (ook wel Holland & Barrett genoemd). Toch kun je er nog veel producten kopen onder deze oude naam. Lees je mee?

 

De tuinen – Witte klei masker

Ik weet nog wel dat ik een keer een onwijs grote haul heb gedaan bij De Tuinen (Holland & Barrett) toen elk tweede masker €1,- was. Ik kocht toen onder andere dit witte klei masker en het groene klei masker. Het witte klei masker heeft een licht peelend effect maar is een stuk milder dan het groene klei maskers. Deze twee maskers zou je dus eigenlijk prima kunnen combineren. Beide maskers kosten ca €9,50 per stuk maar zijn regelmatig in de aanbieding.

Het witte klei masker moet vrij dik aangebracht worden op de huid. Hierna kun je het masker tussen de 10 en 15 minuten laten inwerken. Het wordt aanbevolen 2 keer per week te gebruiken en is geschikt voor de droge, de gevoelige en de oudere huid.

 

De tuinenDe tuinen

 

De Tuinen – Groene klei masker

Het groene klei masker is geschikt voor de onzuivere en vette huid en voornamelijk goed werkend bij puistjes en mee eters. Het masker dringt diep in de poriën door en het groene leem in het masker is zeer sterk reinigend. Ik heb zelf niet veel last van onzuiverheden, nu met de maskers ivm Corona wel wat vaker. Maar wanneer je dit niet hebt zou ik aanraden om het groene klei masker alleen aan te brengen op de plekken waar je last heb van onzuiverheden. Bij mij zijn dit vaak mijn wangen en mijn kin. Op de rest gebruik is dan liever het witte klei masker.

 

De tuinenDe tuinen

 

Zou jij voor het Witte klei of het Groene klei masker kiezen?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: