cavitatie
Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle

Cavitatie behandeling twee

Mijn vierde throwback op zaterdag gaat over mijn tweede cavitatie behandeling. Vorige week liet ik in een throwback weten over mijn eerste ervaring met cavitatie, en wat een leuk resultaat heb ik toen behaal

 

Rose Marie heeft mij nog voor een tweede cavitatie behandeling uitgenodigd.

Omdat tussen elke cavitatie behandeling ongeveer 10 dagen tussen moet zitten, hadden we deze gepland op maandag 24 augustus, met nog een kleine onzekerheid of ik wel kon in verband met mijn stage afsluiting. Gelukkig kan ik met trots zeggen dat ik mijn volledige stage uren heb afgerond, 1500 zware uren verdeeld over 3 stageplekken, het enige wat nog in de weg stond tussen mij en mijn diploma apothekersassistent. En wow wat ben ik blij dat ik deze vanmiddag in ontvangst mag nemen.

 

Ondanks dat ik klaar ben met mijn studie, is mijn agenda er niet minder druk op geworden.

Ik krijg allerlei leuke uitnodigingen voor behandelingen en feestjes voor mijn blog. Ik had niet verwacht toen ik deze blog voor mij en een vriendin begon dat het zover zou komen als waar ik nu ben. Hiervoor wil ik in ieder geval iedereen bedanken waar ik tot nu toe mee heb samengewerkt en nog iets op de planning staat! Zonder jullie en natuurlijk de lezers zou het een 2 persoons blog geweest zijn, echt super leuk!!

 

Wanneer iemand mij uitnodigt voor een behandeling, zoals Rose Marie hoop ik altijd dat ze via mijn blog nieuwe klanten zullen/kunnen werven.

We zijn natuurlijk weer voor de behandeling van de benen gegaan, dit keer meer gericht gewerkt op de binnenzijde en buitenzijde bovenkant. Het moment dat het apparaat weer voor het eerst op je been zit, weet je gelijk weer hoe het voelde. Gelukkig was ik weer snel gewend aan de ‘’prikkeltjes’’ en het geluid. Wat ik belangrijk vindt tijdens een behandeling is, dat de behandelaar vriendelijk is, en een gezellig gesprek met je heeft tijdens de behandeling. Vooral bij een behandeling als cavitatie en dan bijvoorbeeld de benen kan iemand zich best ongemakkelijk voelen, voor je deze schaamtes kan voelen heeft Rose Marie die al weggenomen. Ze is erg vriendelijk , vrolijk en kwebbelt de hele behandeling lekker met je door. Voor je het weet zit het uur er al weer op.

 

Mijn maten vooraf de behandeling waren:

Linkerbeen: 49 cm onder – 61 cm midden en 68 cm boven.

Rechterbeen: 49 cm onder – 60 cm midden en 68 cm boven.

 

Even een terugblik op de maten van na de vorige behandeling

De onderkant en middenkant van het linkerbeen zijn 1 cm breder voor de rest zijn de metingen hetzelfde gebleven.  En dit beantwoord gelijk mijn volgende vraag: zijn de behandelingen blijvend? Ja, als je gezond eet/drinkt en niet te vaak uit de slof schiet zijn de resultaten blijvend. Zoals ik in mijn vorige cavitatie blog vertelde, is cavitatie wel een bodyshapingsapparaat en val je er in gewicht dus geen 5 kilo vanaf!

 

Mijn maten 3 dagen na de behandeling:

Linkerbeen: 48 cm onder – 59,5 cm midden en 67 cm boven

Rechterbeen: 48 cm onder – 58,5 cm midden en 67 cm boven

 

Het resultaat:

Linkerbeen: min 1 cm onder – min 1,5 cm midden en 1 cm boven

Rechterbeen: min 1 cm onder – min 1,5 cm midden en min 1 cm boven

 

Naast het resultaat in centimeter verlies is zichtbaar te zien dat de conditie van mijn huid verbeterd is.

Deze ziet er gladder/strakker en gezonder uit. Zelfs mijn man zei dat vanaf de zijkant duidelijk verschil te zien was. Een compliment van een man uit zichzelf? Dat moet toch ook wel zeggen aangezien wij dames altijd moeten vragen of we er niet ‘’dik’’ uitzien in deze outfit. Ik ben dus weer erg tevreden met het resultaat en wil Rose Marie hier ook erg voor bedanken.

cavitation

Heb je nog vragen over cavitatie? Via deze link kun je contact opnemen met Rose Marie. www.rosemarie.nu

Dit artikel bevat een behandeling die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: