Dear Diary … Ik had het eigenlijk als doel gesteld voor volgend jaar. Om van een keer per week te bloggen naar twee keer per week te gaan. Maar ik heb besloten om er nu alvast mee te starten.

 

Dear Diary…

Dear Diary … Ik heb thuis een stapel met producten liggen die in de wachtrij staan om er een review over te schrijven. Als jullie mij op instagram volgen kunnen jullie daar zien dat ik een enorme voorraad aan maskers heb gepost. En voor we verder gaan moet ik dan even iets bekennen. Tijdens Black Friday heb ik me misschien even laten gaan en nog meer maskers gekocht in het kader van ”we love sale”. Sorry!! Not sorry!! Nu kan ik natuurlijk niet elke dag een masker gebruiken. En om een masker goed te kunnen beoordelen gebruik ik er ook maar 1 per week (2 keer als ik dezelfde masker gebruik). Omdat ik er geen masker blog van wil maken wou ik dan ook de ruimte creëren om ook de andere producten te kunnen reviewen.

In het kader van goede voornemens en goals voor 2018 waarom ermee wachten. Lets go! Vandaag dus de aftrap van de eerste dinsdag blog, en jij bent daarbij, hoe speciaal! 🙂

 

dear diary

 

Op Instagram scroll ik regelmatig door leuke profielen heen, op het profiel van Hema Duitsland zag ik dit prachtige dagboek

Ik was in een oogopslag verliefd. Ik heb vroeger onvergetelijk veel pogingen gedaan tot het bijhouden van een dagboek. Hoewel het mij erg trekt ben ik een enorm ordelijk typetje. Wanneer een dagboek volledige witte pagina’s heeft wordt ik lichtelijk hysterisch want ik weet vooraf al dat de eerste zinnen waterpas geschreven zijn en het daarna bergafwaarts gaat en ik in een schuine lijn geschreven heb. Het liefst wil ik dan de pagina eruit scheuren en opnieuw beginnen maar ik weet dat het op de volgende pagina en de pagina’s daarna weer gaat gebeuren en heb ik het dus opgegeven.

Hoewel ik niet wist hoe het dagboek er van binnenin uitzag ben ik de volgende dag de Hema in gehuppeld en daar kwamen wij elkaar tegen. Zoals ik al verwachte aan de tekst op de voorkant voldeed het dagboek aan mijn stoutste dromen en heb ik hem gelijk meegenomen.

 

Op de voorkant staat 3 year diary. Als je dus elke dag een stukje zou schrijven zou je met dit dagboek 3 jaar lang kunnen doen. Oke even eerlijk ik heb het dus niet nageteld of er inderdaad 1095 dagen inzitten.

Ik ben dus niet het dagboek typetje dat elke dag statisch erin gaat schrijven. Voor mij gebruik ik een dagboek om erin te schrijven als ik een bijzondere dag heb gehad. Als ik iets heb meegemaakt iets moois, maar het kan natuurlijk ook iets minder moois zijn. Wanneer ik een aparte droom gehad heb die ik niet vergeten wil maar ook bepaalde gevoelens en gedachtes vind ik fijn om kwijt te kunnen in een boekje en natuurlijk niet te vergeten gestelde doelen en voornemens en het resultaat daarvan.

 

Ook schrijf ik geen saga’s in mijn dagboeken, dus het is voor mij perfect dat elke dag maar een aantal regels hebben. Ik ben in ieder geval super tevreden over het dagboek. Ben jij dat nou ook na mijn blog kun je deze bij de Hema kopen voor slechts 4 euro! Fan van Hema? Lees dan ook zeker mijn stroopwafel masker blog.

 

27 Reacties

 1. Het ziet er erg leuk uit. Mijn nichtje is as weekend jarig dus dit is wel een leuk cadeautje. Nu nog iets anders verzinnen 😉

 2. Oh kei leuk zo’n dagboekje! Hatelijk om gebonden te zijn aan zo van die ‘regels’. Deze is helemaal blanco, top!

 3. Handig boekje en zo herkenbaar het uitscheuren van bladzijden en dan weer opnieuw beginnen.
  Benieuwd of je er ook 3 jaar mee doet of toch hem sneller vol hebt.

 4. Een dagboek is niks voor mij. Ik plaats alles online, dan kan ik overal erbij. Tevens zou ik vergeten erin te schrijven en zou het achterin de kast komen te liggen.

 5. Ik heb al jaren geen dagboek meer gebruikt, maar vroeger had ik er zoveel. Elke dag schreef ik hoe mijn dag was, jammer genoeg hebben mijn ouders die dagboeken weggegooid 🙁

 6. Een dagboek voor 3 jaar? Wat lang zeg! Ik heb hetzelfde probleem. Geef je me een witte dagboek heb ik geen enkele motivatie om erin te schrijven, maar deze is super leuk. Ik snap ook zeker dat je niet elke dag erin wilt schrijven. Ik wil graag een bullet journal aanschaffen zodat ik mijn eigen lay-out kan maken (dankzij pinterest ideeën) maar deze dagboek lijkt best fijn.

 7. Wat een mooie en handige planner! Ik hou mijn blogschema ook nog steeds manueel bij, niet strikt per dag, maar maak wel lijstjes!

 8. 3 jaar is echt lang voor een dagboek. De meeste dagboeken hebben maar 100 pagina’s of zo. Dit is echt wel handig.

 9. Die ziet er indd leuk uit maar zo elke dag een zinnetje schrijven zou niets voor mij zijn. Ik ben blij met mijn agenda en bullet journal

 10. Leuk boekje! Ik hou echt van notitieboeken enzo 🙂 Hema heeft altijd wel leuke, en vooral, budget-vriendelijke boekjes!

 11. Voor dit soort dingen wil ik voor volgend jaar een bullet journal. Deze heb ik aan de goed heiligman gevraagd. Nu merk ik dat ik de motivatie bij mindere dagen/weken slecht kan vinden om te schrijven en met een journal hoop ik een stok achter de deur te zetten.

 12. Ik ben ook een enorme HEMA-fan. Ik kan er lang snuisteren door al die leuke kleine hebbedingetjes! Echt een leuk geschreven post dit! Ik ga vandaag maar weer ff naar de HEMA!

 13. Ik ben sinds kort gestart met een bulletjournal.
  Ik hou ervan om echt nog oldskool te schrijven.
  Notities, to do’s, agenda, dagboek, … ik hou het allemaal bij op papier!
  Dit is echt een heel leuk boekje 🙂

 14. Ik vind zo leuk om een nieuwe agenda te kopen, vooral als ze met leuk en positief quetos hebben, ik gebruik al jaren het zelfde merk agenda (psycologie) het een must have for me …. leuk artikel

 15. Ik ben ook dol op agenda’s alleen, ik doe alles nu via mijn mobiel, en mijn hubbie en ik delen dan ook samen onze agenda’s via de mobiel. Reuze handig en, natuurlijk ons bord op de deur, ook daar wordt alles opgeschreven zodat we weten van elkaar wat er gaat gebeuren..

 16. Ik ben ook gek op leuke agenda’s! Ziet er echt mooi uit en echt super goedkoop.
  Het is altijd fijn om je ideeën en visies uit te schrijven 🙂

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: