Tekst

 

Lipstick N10 en N02

De Deborah Milano formula lipstick is verkrijgbaar in 14 verschillende tinten en bevat 53,7% aan natuurlijke ingrediënten. Ik heb de rode kleur N10 en de nude kleur N02 ontvangen. De lipstick bevat geen parabenen, geen siliconen, geen mineralie olien en geen parfum. Wel bevat het een rijke en verzachtende formule van onder andere Shea butter en argan olie. De lipstick voelt erg zacht, erg creamy en geeft een verzorgend gevoel. De kleur is mooi dekkend en blijft met een paar lichte bijwerkingen wel redelijk goed zitten op een dag.

 

Deborah Milano Deborah MilanoDeborah Milano Deborah Milano

 

Mascara

De Deborah Milano mascara bestaat voor maar liefst 91,4% uit natuurlijke ingrediënten. De mascara bevat geen parabenen, geen siliconen en geen parfum. Het beloofd een langdurig effect te hebben met een rijke formule welke de wimpers een mooi verdeeld effect geven. De mascara is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en blauw.

 

Deborah Milano

 

Nagellak N25

De nagellak is verkrijgbaar in 11 soorten kleuren en bevat 80% aan natuurlijke ingrediënten.  Ik heb een mooie fel rozige kleur N25 mogen ontvangen. De nagellak geeft een mooie goede dekking en heeft genoeg aan een laag. Voor een gewone nagellak droogt het ook snel en heeft het qua effect geen base of topcoat nodig. De nagellak kreeg bij mij wat chips na ongeveer 5 dagen wat niet heel erg lang is maar ook niet kort voor een gewone nagellak. Mocht je graag wisselen van kleurtjes zou dit een prima nagellak zijn. Wil ik mijn nagellak toch langer houden voor bijv een vakantie dan ga ik liever voor een gellac van bijna 2 weken.

 

Deborah Milano Deborah Milano

 

Blush

De Deborah Milano blush bestaat voor maar liefst 97,3% uit natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen parabenen, geen siliconen, geen petrolatum, geen parfum en geen talc. Wel bevat het onder andere vitamine E. De blush is erg zacht en blend mooi met de huid voor een natuurlijk en zacht effect. Uiteraard valt dit ook op te bouwen naar smaak. De blush is verkrijgbaar in vier soorten tinten.

 

Deborah Milano Deborah Milano

 

Bronzer

De bronzer bevat 98,3% aan natuurlijke ingrediënten. Ook de bronzer bevat geen parabenen, geen siliconen, geen petrolatum, geen parfum en is talc vrij. De bronzer is mooi natuurlijk, mooi zacht en long lasting en verkrijgbaar in vier verschillende tinten.

 

Deborah MilanoDeborah Milano

Oogpotlood

Allereerst wil ik zeggen dat ik de potlood er erg mooi uit vind zien het design is zeker waar ik van hou en de blauwe kleur ziet er ook prachtig uit. De oogpotlood is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen, geen siliconen en geen parfum. Het bevat wel een blend aan plantaardige oliën en wax voor een zachte creamy maar rijke formule. De swatch ziet er in ieder geval echt super uit en beloofd al een hoop! De potlood is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw en groen.

 

Deborah Milano Deborah Milano

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de oogpotlood in mijn waterlijn gebruikt (dit is mooi te zien op de close up bij de derde foto). Met deze potlood ben ik wel erg tevreden en zou ik zeker andere kleurtjes van willen uitproberen. Verder heb ik de Blush en Bronzer gebruikt in mijn look wat voor een natuurlijke en een dagelijkse look erg mooie producten zijn en ik ook zeker vaker ga gebruiken.

De mascara heb ik ook gebruikt onder mijn nepwimpers voor 1 laagje (dit doe ik ook altijd). En natuurlijk de lipsticks! Op de eerste foto draag ik kleur N02 en op de tweede foto heb ik alleen de lipstick veranderd en draag ik kleur N10. Van de lipsticks zou ik ook zeker nog meer kleurtjes zelf aanschaffen hier ben ik erg tevreden over. Als laatste heb ik nog een swatch foto van de nagellak toegevoegd! En ik moet zeggen het hot pink kleurtje is wel echt prachtig!

 

Deborah MilanoDeborah Milano

 

Ben jij al bekend met het merk Deborah Milano?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: