Ik mocht weer een drietal make-up producten van het merk Deborah Milano uitproberen via Beautytasting. En ik moet eerlijk zeggen dat alledrie de producten ook een echte hit zijn. Vooral de lipstick is mijn favoriet hiervan. Kom je gezellig meelezen?

 

Deborah Milano maxi volume mascara Pomegranate

De vorige Deborah Milano mascara was erg bevallen maar naar de 24 uur instant maxi volume mascara Pomegranate van Deborah Milano was ik wel erg benieuwd. De granaatappelolie in de mascara zorgt ervoor dat de wimpers verzacht en verzorgd worden. En de Keratine booster in de mascara zorgt voor sterkere wimpers. Bovendien bevat de mascara een speciaal borsteltje welke ervoor zorgt dat de wimpers de juiste hoeveelheid mascara krijgen. Ik vond de mascara wel iets nattig in het begin, maar na eventjes drogen doet deze mascara wel zeker wonderen voor mijn wimpers. Met maar 1 laag heb ik volle, zwarte wimpers en een volle oogblik. Ik zou deze mascara zeker opnieuw kopen! De Instant maxi volume mascara is bij Beautytasting te koop voor €13,95 per stuk.

 

Deborah Milano Il Rossetto N601

Ik had al eens een aantal make-up producten van het merk Deborah Milano mogen uitproberen waaronder ook 2 lipsticks. Ik vond deze toen al erg fijn, maar deze Il Rossetto spant voor mij toch wel echt de kroon. De Lipstick bevat onder andere Vitamine A, Vitamine C en Vitamine E welke de lippen voeden en hydrateren. Daarnaast bevat het ook nog eens UVA en UVB filters welke de lippen tegen de zon beschermen. En vooral belangrijk de lipstick is erg zacht, goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen. En het mooiste is de Il Rossetto lipstick kost maar €6,95 bij Beautytasting.

 

Deborah Milano mascara Deborah Milano mascaraDeborah Milano mascara

 

Deborah Milano Smoothing base nagellak

De smoothing base nagellak van Deborah Milano heeft een verzorgende en beschermende werking. De formule bevat onder andere een egalisatiemiddel wat ervoor zorgt dat de nagels mooi glad en egaal zijn. Het bevat ook een opvulmiddel welke ervoor zorgt dat de ribbels direct opgevuld worden. En het bevat Vitamine E en amazone bessen. De smoothing base nagellak is te koop bij Beautytasting voor €7,50.

Ik vind de nagellak erg fijn werken, de brush zorgt ervoor dat de nagellak erg prettig en gemakkelijk aan te brengen is. Ik vind de nagellak zowel fijn om als base coat te gebruiken. Maar ook om tussendoor mijn nagellak swatches of gellac te gebruiken. Dan gebruik ik 2 laagjes waardoor de nagellak een mooie neutrale base heeft.

 

Deborah Milano mascara Deborah Milano mascara Deborah Milano mascara

 

Ben jij al bekend met het make-up merk Deborah Milano?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: