De December Goodiebox was de tweede Goodiebox die ik ontving. Ik sloot met Black Friday met een goede deal een abonnement af en besloot het even aan te kijken. Helaas was de tweede box het voor mij niet en heb ik toch weer afgezegd… Lees je mee verder?

 

December Goodiebox

De December Goodiebox viel weer op deurmat en eerlijk gezegd was ik met het openen een beetje teleurgesteld. Dit zeker na de eerste box die ik ontvangen had welke ik erg leuk vond. Wat mij allereerst al teleurstelde was de verpakking er was helemaal geen opvulling waardoor de box er erg leeg uit zag. Maar zo kunnen producten ook nog eens sneller stuk gaan onderweg. Milieu vriendelijke opvullingen zijn er tegenwoordig ook wel genoeg…

 

December GoodieboxDecember Goodiebox

 

Benefit Cosmetics Roller lash

Met dit product ben ik dan nog wel enigszins tevreden omdat ik Benefit Cosmetics gewoon een fijn merk vind. Hun mascara’s en eyeliners zijn gewoon helemaal top! dus deze mascara komt dan ook zeker wel op.

 

December Goodiebox

 

Nire face mask brush

Eerlijk gezegd vind ik kwasten in een beautybox altijd wel een opvul dingetje. In dit geval is de Nire brush wel van mooie kwaliteit en van een goed merk. Maar ik heb inmiddels zoveel brushes uit beautyboxen dat ik wel 10 gezichten kan opmaken/verzorgen.

 

December Goodiebox

 

Phase Zero duo metal foil

Ik ben zelf niet zo heel erg van single, duo’s of quatro’s oogschaduw en heb liever echt palettes vanaf ca 8 pan of nog groter. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik deze metal foil oogschaduw zelf een kans ga geven. Of gelijk weg ga geven omdat ik al zo waanzinnig veel heb. Ergens spreekt het mij niet zo heel erg aan…

 

December Goodiebox

 

Ecooking peeling mask

Het merk Ecooking is een merk wat mij persoonlijk wel aantrekt! Het lijkt alleen wel alsof elke beautybox een soort deal heeft met ze en ik dit peeling mask al zo vaak gekregen heb. Wat ik wel een voordeel vind is dat het in de December Goodiebox een full size variant is. Maar je moet wel goed uitkijken of je dit masker kan verdragen, waardoor ik het eerst met een sample op de huid zou uitproberen!

 

December Goodiebox

 

Welk product vind jij het leukste uit de December Goodiebox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: