Het was weer tijd voor de nieuwe beautybox en dit keer de December lookfantastic beautybox. En over de inhoud heb ik eigenlijk niks te klagen! Kom je gezellig meelezen?

 

December Lookfantastic beautybox

Altijd een feestje als er een nieuwe beautybox voor de deur ligt. En van de December Lookfantastic beautybox werd ik eigenlijk al helemaal enthousiast. Er zitten weer een hoop leuks in en dit keer maar 1 tegenvaller. Kom je meekijken wat er allemaal in zat? Mocht je overigens ook interesse hebben in de Lookfantastic beautybox? Kun je jouw eerste beautybox al voor €10,- kopen.

 

December lookfantastic December lookfantastic

 

GLOV satin sleeping mask

Van het merk GLOV wat ik persoonlijk al een fijn merk zit, zit er dit keer een satin sleeping mask in. Het slapen met een masker maar vooral een satijnen masker kan een hoop voordelen hebben. Ook al is je kamer uit zichzelf al heel donker door bijv rolluiken.

 

December lookfantasticDecember lookfantastic

 

Starskin VIP golden eye masker

Ook dit product van het merk Starskin VIP is een oogmasker maar dan  in de vorm van twee gouden eye maskers voor eenmalig gebruik. Ik heb de oog pads direct na het fotograferen gebruikt en ben er zelf erg tevreden over. Wanneer deze ook in een grootverpakking (pot) verkrijgbaar zouden zijn, zou ik ze zeker zelf weer aanschaffen.

 

December lookfantastic

 

Elemis marine cleanser

Van het merk Elemis wordt ik eigenlijk altijd wel enthousiast, een tijd geleden had ik ook al eens een Elemis x Glossybox limited edition aangeschaft waar ik erg blij mee was. De producten zelf zijn vrij prijzig, dus dat ze in de box zitten is altijd super goed geregeld!

 

December lookfantastic

 

Eyeko spotlight highlighter

Van het merk Eyeko heb ik zelf eigenlijk niks in huis liggen maar een highlighter potlood lijkt mij wel erg interessant en vooral gemakkelijk voor onder de wenkbrauwen. Ik ga deze de komende tijd zeker uitproberen.

 

December lookfantastic

 

Lottie london blush

Het merk Lottie london is mij zeker wel bekend, maar eigenlijk heb ik hier ook niks van in huis. Wellicht dat er na het gebruik van deze blush wel verandering in komt. Ik ben er zeker wel benieuwd naar.

 

December lookfantastic

 

Hollwood browzer

Wat er met dit product gebeurd is, is mij niet helemaal zeker. Ik zie in mijn december Lookfantastic beautybox magazine namelijk een blush brush zien van het merk Luxie. Deze zou je mooi kunnen gebruiken met de blush van Lottie London. Echter is dit product heel iets anders! Een beetje teleurstellend maar ook weer niet. Ik gebruik namelijk zelf altijd een soortgelijk tool maar dan van een ander merk voor mijn wenkbrauwen. Met dit product ben ik dus eigenlijk veel blijer! Op de website zie ik overigens weer wel dit product in de december lookfantastic beautybox zitten dus wellicht is het een foutje in het magazine.

 

December lookfantastic December lookfantastic

 

Welk item vind jij  het leukst uit de December lookfantastic beautybox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: