Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen

Deep dive palette Revolution reloaded

Het deep dive palette van Revolution is een echte budget topper en ik ben helemaal amazed van dit palette! Het deep dive palette bestaat uit 15 verschillende kleuren welke je doet denken aan de mooie blauwe oceanen en hun bijzondere dieptes.

 

Deep dive palette

De reloaded palettes zijn een van mijn favoriete Revolution palettes. Deze palettes kosten altijd €4,95 wat natuurlijk onwijs budget is maar de palettes zijn ook bijna altijd goed! Ik heb er laatst een aantal besteld waarvan het marvellous matte palette, de komende tijd zullen er een aantal reloaded reviews online komen. Het deep dive palette is onder andere bij Beauty88 en Boozyshop te koop. Momenteel is er ook een aanbieding bij Boozyshop voor €3,95 en bij Beauty88 voor €3,70.

 

deep divedeep dive

 

Swatches

Vanaf de eerste swatch was ik eigenlijk al verbaasd over het deep dive palette. De kleuren zijn erg intensief zowel de matte als shimmer kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd! Als ik het palette en de kleuren zie denk ik zelf aan de mooie oceanen, de mooie kleuren die erin tevoorschijn kunnen komen met de verschillende dieptes van de zee. Maar ook de kleuren van het leven in de oceaan zie ik erin.

 

deep divedeep divedeep dive

 

Make-up look I

Mijn make-up looks zijn dit keer iets anders namelijk halloween inspired. De eerste look is geinspireerd op het thema moonchild. De kleuren uit het palette zijn op het ooglid nog mooier dan in het palette en op de swatches. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet verwacht had van dit palette en ik ben dus echt positief verrast!

 

 

Make-up look II

Mijn tweede make-up look is geïnspireerd op een quija bord. Ik heb hier iets fellere kleuren gebruikt dan in de bovenste make-up look. Ook hier ben ik erg tevreden over. Nu zul je deze make-up looks natuurlijk niet dagelijks gaan gebruiken. Op mijn instagram ga ik naast zulke extreme looks ook dagelijkse make-up looks posten. Vergeet mij dus zeker niet te volgen!

 

 

Wat vind jij van het deep dive palette?

Eén reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: