Niet alleen in de zomer is het belangrijk om een bescherming tegen de zon te gebruiken maar ook op wintersport/wintervakantie kunnen de UV stralingen behoorlijk oplopen. Eind februari ging ik naar Oostenrijk en ik nam de Dermasence Solvinea Med LSF 50+ mee, lees je mee?

 

Dermasence Solvinea Med LSF 50+

Dermasence wil aandacht brengen op de gevaren van zonneschade, huidirritatie en droogheid. Op wintersport ben je vaak in de prachtige bergen met een felle zon en koude temperaturen. Uiteraard waar we allemaal naar op zoek gaan met wintersport. Maar let op want zonder bescherming (en dan heb ik het niet over een helm en skibril) maar een bescherming tegen de UV straling!

De Dermasence Solvinea Med LSF 50+ biedt de huid een combinatie van bescherming tegen UV stralen en hydratatie tegen de kou. De zonnebrandgel heeft een hoge UV-A en UV-B filter waardoor het tot de onderste huidlagen een intensieve bescherming geeft. De gelachtige formule is gemakkelijk aan te brengen en bevat onder andere Bisabolol, Panthenol en Vitamine E. Deze ingrediënten staan bekend om hun ontstekingsremmende en kalmerende werking. De Solvinea Med SPF 50_ is geschikt voor elke huidtype.

Het wordt aanbevolen een theelepel op het gezicht aan te brengen en regelmatig te herhalen. De adviesprijs voor een verpakking van 150 ml is €27,50

 

DermasenceDermasence Dermasence

 

Gebruik jij ook altijd een bescherming op wintersport/wintervakantie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: