Een goede eyeliner is erg belangrijk als je een wing of graphic liner gemakkelijk wilt aanbrengen. Maar een goede eyeliner in het wit is nog moeilijker vinden. De eyeliner van NYX beviel best goed maar toen ik deze goedkope eyeliners van het merk Revolution zag moest ik ze wel uitproberen. Kom je mee verder lezen?

 

Revolution dip eyeliner black

De dip eyeliner Revolution is beschikbaar in de kleuren zwart (black) en wit (white). De Dip eyeliners zijn een liquid eyeliner welke een vilten tip hebben. Een vilten tip zou het gemakkelijker maken om mooie strakke lijnen te maken. Ik gebruik een eyeliner voornamelijk om een rand te maken langs de wimperlijn zodat mijn fake lashes mooier aansluiten. Maar ik ben de laatste tijd iets meer aan het uitproberen met een winged variant, en dat is soms nog best lastig.

De dip eyeliner Revolution is te koop bij Boozyshop en kosten maar €1,95 per stuk.

 

Dip eyeliner RevolutionDip eyeliner Revolution Dip eyeliner Revolution

 

Revolution dip eyeliner white

Een goede witte eyeliner die niet breekt is nog lastiger te vinden en eigenlijk lijkt het voor €1,95 ook wel onmogelijk. Maar ik wilde het toch graag uitproberen because who knows… De zwarte eyeliner hierboven ziet er op de swatch overigens best strak uit (voor mijn doen). Als je het vergelijkt met de witte eyeliner hieronder zie je dat deze minder strak is en aan het einde iets rommeliger dikker. Ik vond deze dan ook wel iets lastiger om te swatchen dan de zwarte variant. Maar uiteindelijk gaat het om de make-up look ermee, en deze bespreek ik hieronder verder…

 

Dip eyeliner RevolutionDip eyeliner Revolution Dip eyeliner Revolution

 

Make up looks

Tekst

 

Gebruik jij graag eyeliners? Zoja welk merk is jouw favoriet?

1 Reactie

  1. Ik heb eigenlijk nog nooit een succesvolle witte eyeliner gehad! Tegenwoordig gebruik ik van die water activated liners, die bevallen me een stuk beter (vooral bij lichte kleuren).

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: