Disco eyeshadow palette van Juvia’s Place

In Januari had ik mijn Juvia’s Place eyeshadow palette maand. Net daarna kwamen toevallig nog twee mini’s tegen en omdat ik ze niet weer op de stapel wil laten belanden heb ik vandaag en morgen weer een Juvia’s Place review! Vandaag beginnend met het Disco eyeshadow palette… Kom je gezellig meelezen?

 

Juvia’s Place Disco eyeshadow palette

Het Disco eyeshadow palette van Juvia’s Place is een mini/pocketsize eyeshadow palette. Het palette bevat dan ook maar 4 pan oogschaduw! Waar ik niet zo goed op had gelet is dat van deze 4 pan er maar 1 matte in zit. Verder zit er nog 1 shimmer in en de andere 2 zijn meer loose glitters. Ondanks dat ik de kleuren waanzinnig vind weet ik niet of ik het palette dan alsnog had aangeschaft. Het wordt dan ook zeker een uitdaging om met maar 1 matte erin een make-up look te gaan maken.

De swatches gaan van boven naar beneden met de volgende kleuren: All Night Long, Dance With Me, Cocktail en DJ. Ik had ook niet anders verwacht maar de swatches zien er gewoon meer dan waanzinnig uit!!

 

DiscoDisco DiscoDisco Disco

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de matte kleur Dance with Me en de shimmer/loose glitter Cocktail gebruikt. De matte kleur was erg goed gepigmenteerd en had gewoon geen fall out wat super fijn werken is met zo een donkere kleur. De shimmer/loose glitter ben ik niet zo tevreden over ik had best veel nodig voor een goed effect en het brokkelde toch telkens een beetje af. Hierdoor moest ik mijn cut crease ook een paar keer bijwerken en daardoor is mijn eyeliner/wing weer een beetje verpest geraakt. Wellicht dat deze kleur beter bevalt als ik het all over lid zou gebruiken maar tot zover dus helaas niet. Verder ben ik over de matte wel erg tevreden en tot zover is het dus eigenlijk 50/50 of ik het palette zelf ga houden.

 

 

 

Wat vind jij van het Juvia’s Place Disco palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.