Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen en deze maskers van de Action zagen er dan ook super aantrekkelijk uit om mee te nemen. Natuurlijk nam ik ze gelijk alle vier mee een lip masker, een gezichtsmasker, een haarmasker en gezichts pads.

 

Disney princess facial sheet mask pads

Het eerste masker is de disney princess facial sheet mask pads. Ik had dus zelf niet goed gekeken want ik dacht eerst dat het pads waren voor onder de ogen maar het zijn dus pads voor over het hele gezicht. De pads geven een verfrissend gevoel en hebben een vochtinbrengend effect. Het masker bevat onder andere sinaasappel extracten en is geschikt voor elke huidtype. In de verpakking zitten 6 kleine sheets om over het gezicht aan te brengen dus ik heb er op elke kant 3 aangebracht. Voor het goede zou je eigenlijk twee verpakkingen nodig hebben dus dat is dan wel jammer. De inwerktijd is 10-15 minuten en na deze tijd waren de pads ook helemaal droog, mijn huid heeft het dus wel goed opgenomen. Ondanks dat het wat weinig is zou ik deze zou weer kopen.

 

Disney Disney

 

Disney princess lip masker

Ik ben niet zo een fan van de meeste lip maskers maar voor mijn review wilde ik deze er wel graag bij testen. Het lip masker bevat onder andere gehydrolyseerd collageen en komkommer extracten voor gehydrateerde lippen. Het lipmasker is geschikt voor de normale huid. Het masker is vrij gemakkelijk aan te brengen maar bij mij bleef het masker wel slecht plakken. Ook kreeg ik na 5 minuten al een prikkelend en geïrriteerd gevoel dus heb ik het masker er eerder dan de aanbevolen 15-20 minuten afgehaald. Ik zou dit masker dus niet opnieuw proberen.

 

Disney Disney

 

Disney princess facial sheet masker

Het andere gezichtsmasker is wel een volledig gezichtsmasker en bevat onder andere perillablad extracten. Het masker beloofd de poriën te reinigen en vuil/olie te verwijderen. Het sheetmasker is geschikt voor elke huidtype. Voordat je het masker opent druk je een aantal keer op de verpakking met je vingertoppen om het serum goed te verspreiden. Wanner je het gezichtsmasker heb aangebracht laat je het 10-15 minuten zitten. Het resterende serum kun je goed inmasseren voor het beste effect.

Ik ben eigenlijk wel tevreden over dit masker, de sheet is wel wat groot voor mijn gezicht maar dat is ook wel weer redelijk passend te maken met wat frommelen. Het masker voelt fijn aan en geeft zeker een schoon en fris gevoel achteraf. Ik zou dit masker zeker wel vaker gebruiken.

 

Disney Disney

 

Disney princess hair mask

Het laatste masker is voor het haar en hier ben ik wel erg benieuwd naar omdat het een turban haarmasker is en wel aanzienlijk goedkoper is dan bij de DM en andere winkels/merken. Het haarmasker bevat onder andere argan olie en jojoba olie. Deze hebben verzorgende eigenschappen. Je brengt het masker aan op gewassen en handdoekdroog haar. Zorg ervoor dat als je haren in de turban zitten en maak het masker dicht met de sticker. Hierna laat je het masker 15-20 minuten inwerken. Deze tijd kun je eventueel mooi gebruiken om te scrubben en te scheren.

Het masker is gemakkelijk, de inhoud vind ik altijd wel vrij weinig vergeleken wat ik normaal zelf aanbreng als ik een masker uit pot/tube gebruik. En is ook vaak net iets te weinig voor mijn haarlengte. Wel was mijn haar achteraf heerlijk zacht en makkelijk door te kammen.

De maskers zijn te koop bij de Action voor €0,99 cent per stuk.

 

Disney Disney

 

Welk masker zou jij graag willen proberen?

4 Reacties

  1. Het haarmasker is ook wel echt Nice. Zeker voor die prijs gezien ze overal rond de 3 a 5 euro kosten in een turban.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: