Toen ik deze limited editions van Essence zag wist ik een ding ik moest deze hebben. Bij de DM Drogerie waren ze online en in de winkels al sneller dan sneller uitverkocht maar gelukkig heb ik ze nog vanuit een andere Duitse webshop kunnen bestellen. Ik weet zeker dat als Essence met deze collecties ook in Nederland zouden uitkomen dat het hier ook ook waanzinnig goed loopt dus dat is soms wel jammer.

 

Disney Princess Belle – No1 Don’t judge a book by its cover.

Het eerste Disney princess palette bevat 15 oogschaduw kleuren met een matte, shimmer of metal afwerking. De kleuren zijn hoog gepigmenteerd en veelzijdig. Bij het openen van het palette vallen als eerste de wat blauw/paarsige kleuren mij erg op. De kleuren swatchen erg fijn en de shimmers zien er ook waanzinnig uit.

 

Disney princess Disney princess

 

Disney princess Jasmine – No2 Fly the magic carpet

Het tweede palette is van de disney princess Jasmine. Ook dit palette bevat 15 oogschaduw kleuren met een matte, shimmer of metallic afwerking. Als eerste valt mijn oog op de paarse kleuren in dit palette maar ook de gouden kleuren zien er magisch mooi uit.

 

Disney princessDisney princess Disney princess

 

Disney Princess Ariel – No3 Be curious, explore new worlds

Dit is het palette waar ik misschien van alle vier het meest naar uit keek. Het palette bevat echt de mooiste groene kleuren welke je doen denken aan de mooie diepe magische onder werelden van de mooiste zeeën.

 

Disney princessDisney princess Disney princess

 

Disney princess Tiana – No4 Only tou can make your dream come true

Het Tiana palette vond ik op eerste blik niet de mooiste uit deze collectie. Maar ik wilde wel graag alle vier de oogschaduw palettes hebben. In het echt vond ik het palette uiteindelijk wel mooi dus ben ik blij dat ik deze mee besteld heb. Zeker ook omdat de collectie nu uitverkocht was (volgens mij is er inmiddels wel weer een voorraad)

 

Disney princessDisney princess

 

De palettes kosten €9,95 per stuk en er zijn ook nog een aantal kwasten, een highlighter palette en een contour palette van te koop.

Welke disney princess palette spreekt jou het meest aan?

 

6 Reacties

  1. Ga even over highlighter en contour terug lezen bij jou. Ik wilde ze eerst apart doen maar samen is toch beter idd

  2. Ik heb ze ook allemaal plus de highlighter en contour palette! Had ze ook allemaal in 1x gereviewed op mn blog. Ariel is mn fav!

  3. Ik heb ze allemaal plus het kleine highlighter palletje! ( Stond toevallig op de planning om te reviewen binnenkort )

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: