Sinds het advies is gegeven om voornamelijk thuis te blijven maken wij veel meer gebruik van streaming diensten zoals Disney+. Op Disney+ kun je niet alleen terecht voor de oude klassiekers maar ook de meest nieuwe films staan er op zoals The Lion King.

 

Disney+

Disney+ is een nieuwe streaming dienst naast de bekende diensten zoals Netflix en Videoland. Disney+ is een streaming dienst voor hunzelf begonnen waar je zowel alle oude Disney klassiekers kunt vinden als nieuwe films. Inmiddels staat zelfs The Lion King en Frozen II er ook al op! Je kunt een gratis proefperiode van 7 dagen aanvragen. Hierna wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandelijkse betaling van €6,99 per maand of een jaarlijkse betaling van €69,99. Wanneer je dus direct voor een jaar afsluit bespaar je twee maanden!

Met Isabelle is het vrij lastig om naar de bioscoop te gaan maar toch vinden wij het leuk om een keer in de zoveel tijd een film of een deel van een film met haar te kijken. Laatst hebben wij bijvoorbeeld nog Frozen II samen gekeken. Naast dat is Disney+ ook leuk om met zijn tweeën te kijken want er staan ook een hoop leuke films op die nog niet geschikt zijn voor Isabelle zoals The Avengers.

Je kunt Disney+ gebruiken op je televisie, tablet, laptop of zelfs je telefoon. Kijkt iemand uit de familie liever iets anders of op een eigen scherm? Je kunt op 4 schermen tegelijk streamen! De kwaliteit is in 4K UHD en HDR waardoor je het echte bioscoop belevenis thuis heb.

 

Disney+

 

Ik ben natuurlijk eigenlijk een beauty blogger en daarom vond ik het leuk om deze tip in een beauty jasje te steken. Isabelle is verkleed als Winnie de Pooh een echte klassieker welke je natuurlijk ook op Disney+ kan vinden. Ik ben verkleed als roodkapje met mijn man als de grote boze wolf haha! Voor mijn make-up look heb ik het Frozen palette van Colourpop gebruikt. Hier volgt eerdaags een review van.

 

Wat is jou favoriete Disney klassieker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: