Een nieuwe blog een nieuwe Glossybox editie! Vandaag de Dive In Glossybox van de maand July. Ik ben erg blij met de inhoud van deze maand dus kom zeker even meelezen wat ik allemaal gekregen heb!

 

Dive In – Glossybox July Unboxing

Voordat ik aan de Dive In unboxing begin laat ik ook altijd even weten wat ik ben misgelopen. Het eerste product is van Mermaid me. Hier heb ik wel een product van ontvangen (zie hieronder). Maar de shampoo en de conditioner in papaya variant ben ik misgelopen. Het tweede product wat ik ben misgelopen is van het merk Symbiosis. Het merk is mij niet bekend maar ik vind de prijs van €102,- voor een 50 ml verpakking ook bizar. Dus ik zou het daarna dan ook zeker niet meer opnieuw aanschaffen.

Van het merk Essence ben ik de under eye stick misgelopen. Maar deze had ik laatst al zelf aangeschaft dus dat vind ik helemaal niet erg. Van het merk Alverde ben ik een mascara misgelopen. Het merk Alverde spreekt mij niet heel erg aan dus dit vind ik ook zeker niet erg. Van het merk Neutrogena ben ik een hydro boost aqua gezichtscrème misgelopen. Deze il ik al langere tijd eens uitproberen dus deze had ik wel graag in mijn box gehad.

Vervolgens ben ik van het merk 8 x 4 ben ik een van de zes deo varianten misgelopen. Dit vind ik niet heel erg want ik heb dit nog genoeg  op vooraad. Van het merk Dessata ben ik een detangling brush misgelopen. Ik heb deze al eens in een Glossybox gekregen dus dat vind ik ook niet erg. Van het merk Catrice ben ik een oil infused highlighter misgelopen. Ik heb nog onwijs veel highlighters dus dat vind ik ook niet erg. Dit waren dan alle producten die ik ben ‘misgelopen’ uit de Dive In Glossybox dus nu door naar wat ik wel heb gekregen!

 

Dr Botanicals – Superfood facial cleansing bar

Het eerste product is van Dr Botanicals. Dit merk is mij zeker wel bekend en ik vind het ook erg leuk hier een product van in de Glossybox te ontvangen. Ik heb een cleansing bar in een van mijn meest favoriete geuren gekregen namelijk Coconut. Je kunt hiermee de huid reinigen maar ik gebruik cleansing bars ook weleens voor het reinigen van mijn kwasten. De losse verkoopwaarde van de cleansing bar is €11,60.

 

Dive In

 

Bilou – Lippen olie

Het merk Bilou is mij van naam zeker wel bekend. Ik heb er echter zelf nog niks van aangeschaft. Een lip olie gebruik ik zelf ook niet zo vaak. Maar voor de komende herfst/winterperiode is het wel zeker iets wat ik zou willen uitproberen. De losse verkoopwaarde van €4,99 is ook nog eens mooi.

 

Dive In

 

Elemelis – Marine cream SPF 30

Het merk Elemis vind ik zeker een fijn merk maar ook een erg prijzig merk. De marine cream met een spf 30 erin heb ik al vaker gehad via Glossybox. En ook via limited edition boxen maar ik blijf er erg tevreden over. Dus ik zie ze ook elke keer graag in mijn box.  De losse verkoopwaarde van een 15 ml verpakking is €33,60.

 

Dive In

 

Mermaid me – The Wild Hibiscus clay masker

Naar dit product ben ik wel onwijs benieuwd dus hier was ik ook wel heel erg blij mee. Ik gebruik graag maskers en ook wekelijks een haarmasker. Dat dit masker ook goed is voor de scalp interesseert mij ook zeker wel. Dit vanwege mijn psoriasis op de hoofdhuid. Het haarmasker heeft een losse verkoopwaarde van €24,99 voor een 200 ml verpakking.

 

Dive In

 

Kueshi – Tropical scrub

Het merk Kueshi is mij wel bekend en een scrub gebruik ik ook wel heel erg graag. De tropical geur van onder andere ananas en coconut spreekt mij ook wel heel erg aan. De prijs is ook nog eens redelijk want €14,99 voor een fullsize verpakking van 75 ml is best oké.

 

Dive In

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: