Mijn blog over de CATRICE adventskalender van 2018 was zo goed gelezen dat ik dit jaar ook weer de spoiler plaats. Wie mijn blog leest heeft waarschijnlijk de ESSENCE adventskalender 2019 spoiler al gelezen!

 

DIY adventskalender 2019

De DIY kalender van vorig jaar bestond uit 24 zakjes met een gouden sticker om te sluiten. Het leek een beetje op de Maybelline adventskalender welke ik op Amazon had gekocht. Dit is ook gelijk het enige nadeel wat ik aan de kalender van Catrice vind. Op een of andere manier voelde het raar om de producten eerst zelf in te pakken en daarna zelf uit te pakken. Waarschijnlijk is het dan leuker om deze kalender cadeau te geven en cadeau te krijgen. Dan is het meer een verrassing in welke dag welk product zit. Verder vind ik de producten wel erg leuk en zou ik daarom de kalender dan wel weer willen hebben.

 

 

DIY DIY

 

Een kleine sneak peek

  • Glowdoscope highlighter palette
  • Rock couture liquid liner
  • Setje nepwimpers
  • Poeder highlighter
  • Glow lipgloss
  • Kwast

 

Echter op de foto van de verpakking kun je aan de zijkant ook zien dat er een oogschaduw palette inzit, nagellak, lipstick ed.

DIY DIY

 

Een aantal van deze producten zijn uniek en komen alleen in deze kalender tevoorschijn! De kalender kun je zelf decoreren met leuke stickers en je kunt er ook een lief berichtje op schrijven. Het is dus ook nog een leuk om cadeau te doen… (Maar stiekem zou ik hem toch voor jezelf kopen!)

 

 

Je kunt de CATRICE DIY adventskalender exclusief kopen bij de Kruidvat vanaf eind Oktober 2019 voor €34,99

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: