Ik ben Tamara en ik ben DM en Balea verslaafd. Oke het grote woord is eruit! Net als vele andere Nederlandse bloggers ben ook ik fan van de Duitse drogist winkel. Ik ken deze winkel al vanuit Oostenrijk, deze zat toen 5 minuten lopen van ons huis af. Gelukkig voor mijn portemonnee moet ik nu vanuit Nederland dus de grenzen oversteken om de prachtige Balea producten te bemachtigen.

 

Nu wou ik dus heel graag deze Balea adventskalender hebben maar zowel online als in de winkels was bijna alles volledig uitverkocht.

Wij gaan zelf pas weer aankomende maandag (27 november) naar de DM voor Balea producten, maar omdat ik het zekere voor het onzekere wou nemen heb ik gevraagd of mijn ouders wilden kijken, welke er afgelopen vrijdag waren. Had ik dus even mazzel want er lagen er nog maar 2!! Als een ongeruste addict heb ik gewacht tot ze weer thuis waren om afgelopen maandag gelijk de kalender op te halen. Ik had de inhoud natuurlijk al op Duitse bloggers hun unboxing gezien en ook staat de inhoud achterop de verpakking maar als een ongeremd blij kind ben ik gelijk begonnen met het uitpakken en fotograferen van de producten. Laten we natuurlijk wel even duidelijk hebben dat dit volledig voor jullie was om de advent te laten zien! 

 

balea

Balea adventskalender dag 1 t/m 6

1: Douchecrème met frambozen geur (50 ml)

2: Een 2 in 1 wasgel en oog make-up remover (20 ml)

3: Gezichtscrème (20 ml)

4: Winter nachtcrème Q10 (5 ml)

5: Haarbutter (20 ml)

6: Douchecrème met lebkuchen geur (50 ml)

 

balea

Dag 7 t/m 12

7: Hand en nagelbalsem (20 ml)

8: BB cream (10 ml)

9: Gezichtsmasker after sport (2 x 8 ml)

10: Diepreiniging lotion (20 ml)

11: Bodylotion met Chai Latte geur (50 ml)

12: Voetbutter (20 ml)

 

balea

 

Dag 13 t/m 18

13: Shampoo (50 ml)

14: Crèmespoeling (50 ml)

15: Douche peeling (50 ml)

16: Bodylotion met vanille-ijs geur (50 ml)

17: Aqua lotion (20 ml)

18: Verwenmasker (2 x 8 ml)

 

balea

 

Dag 19 t/m 24

19: Verfrissings- en make up fixeer spray (50 ml)

20: Lippeeling (8 ml)

21: Nacht haarmasker (20 ml)

22: Selfie ready crème (20 ml)

23: Douchecrème met sinaasappel en kaneel geur (20 ml)

24: Compress handdoek

 

balea

 

Ik vind de kalender zelf goed gevuld, alle producten die erin zitten zou ik waarschijnlijk ook in een groot formaat zelf kopen.

Ik vind het leuk dat alles in het thema Magic Winter is. De verpakkingen alleen al zijn super mooi en de geuren ruiken ook heerlijk. Bij elk deurtje wat je opent zit er ook een goede/leuke beauty tip in. Ik ga de komende dagen alle producten lekker testen en een review voor jullie schrijven. Willen jullie in die blog ook de 24 DM beauty tips zien? De advent kalender kost 14,99 en is te koop bij de DM. Mochten jullie het leuk vinden organiseer ik een advent kalender met verschillende instagrammers met leuke prijzen!

 

Wat vinden jullie van de DM en van de advent kalender?

29 Reacties

  1. Aaaaaahhhh, wat een toffe kalender! Ik baal echt zo dat ik niet in de buurt van een DM woon! Ik ga er een aantal keer per jaar heen om groots in te slaan, maar in september voor het laatst geweest. Nieuw tripje staat gepland voor begin januari, de voorraad begint te slinken, haha

  2. Deze kalender wilde ik ook zo graag hebben! Ik woon zelf niet in de buurt van Duitsland maar wij gaan dit weekend er weer een weekendje heen. Uiteraard mag een DM bezoekje dan niet ontbreken haha. Ik ben benieuwd of ik deze nog tegen te lijf loop. Waarschijnlijk niet maar het zou leuk zijn als het wel zo is.

  3. Ook ik was dm verslaafd. Maar mijn favoriete product hebben ze niet meer. Nu hop ik nog wel elke keer even dm binnen voor de andere items als we in Aachen shoppen. Sowieso is dm een leuke winkel, kan kruidvat nog wat van leren. Leuke kalender overigens!

  4. Oh wat leuk om te geven aan iemand die van zo’n productjes houd. Persoonlijk ben ik meer voor de chocoladeversie van de kalender. Tja je bent een snoeper of niet hihih

  5. Oh die is niet duur! Ik ben dol op adventskalenders en ik woon in Duitsland dus kom regelmatig bij de DM denk dat deze nu wel uitverkocht is….

  6. Wat leuk is dit zeg! En ook helemaal niet zo duur. Dat vind ik vaak een nadeel aan zo’n kalenders maar deze wil ik nog graag hebben.

  7. Wat een fijne kalender! Ik vind het zo jammer dat Duitsland heel ver rijden is van bij mij anders had ik deze ook gekocht!

  8. Spoilers wat betreft dit soort kalenders vind ik altijd fijn – want ik heb wel eens blind een kalender gekocht en die viel ontzettend tegen. Deze is echter voor die prijs wel heel goed gevuld en zeker de moeite waard 🙂

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: