Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Make-up,  Nails,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Balea Advent kalender unboxing (SPOILER!!)

Ik ben Tamara en ik ben DM en Balea verslaafd. Oke het grote woord is eruit! Net als vele andere Nederlandse bloggers ben ook ik fan van de Duitse drogist winkel. Ik ken deze winkel al vanuit Oostenrijk, deze zat toen 5 minuten lopen van ons huis af. Gelukkig voor mijn portemonnee moet ik nu vanuit Nederland dus de grenzen oversteken om de prachtige Balea producten te bemachtigen.

 

Nu wou ik dus heel graag deze Balea adventskalender hebben maar zowel online als in de winkels was bijna alles volledig uitverkocht.

Wij gaan zelf pas weer aankomende maandag (27 november) naar de DM voor Balea producten, maar omdat ik het zekere voor het onzekere wou nemen heb ik gevraagd of mijn ouders wilden kijken, welke er afgelopen vrijdag waren. Had ik dus even mazzel want er lagen er nog maar 2!! Als een ongeruste addict heb ik gewacht tot ze weer thuis waren om afgelopen maandag gelijk de kalender op te halen. Ik had de inhoud natuurlijk al op Duitse bloggers hun unboxing gezien en ook staat de inhoud achterop de verpakking maar als een ongeremd blij kind ben ik gelijk begonnen met het uitpakken en fotograferen van de producten. Laten we natuurlijk wel even duidelijk hebben dat dit volledig voor jullie was om de advent te laten zien! 

 

balea

Balea adventskalender dag 1 t/m 6

1: Douchecrème met frambozen geur (50 ml)

2: Een 2 in 1 wasgel en oog make-up remover (20 ml)

3: Gezichtscrème (20 ml)

4: Winter nachtcrème Q10 (5 ml)

5: Haarbutter (20 ml)

6: Douchecrème met lebkuchen geur (50 ml)

 

balea

Dag 7 t/m 12

7: Hand en nagelbalsem (20 ml)

8: BB cream (10 ml)

9: Gezichtsmasker after sport (2 x 8 ml)

10: Diepreiniging lotion (20 ml)

11: Bodylotion met Chai Latte geur (50 ml)

12: Voetbutter (20 ml)

 

balea

 

Dag 13 t/m 18

13: Shampoo (50 ml)

14: Crèmespoeling (50 ml)

15: Douche peeling (50 ml)

16: Bodylotion met vanille-ijs geur (50 ml)

17: Aqua lotion (20 ml)

18: Verwenmasker (2 x 8 ml)

 

balea

 

Dag 19 t/m 24

19: Verfrissings- en make up fixeer spray (50 ml)

20: Lippeeling (8 ml)

21: Nacht haarmasker (20 ml)

22: Selfie ready crème (20 ml)

23: Douchecrème met sinaasappel en kaneel geur (20 ml)

24: Compress handdoek

 

balea

 

Ik vind de kalender zelf goed gevuld, alle producten die erin zitten zou ik waarschijnlijk ook in een groot formaat zelf kopen.

Ik vind het leuk dat alles in het thema Magic Winter is. De verpakkingen alleen al zijn super mooi en de geuren ruiken ook heerlijk. Bij elk deurtje wat je opent zit er ook een goede/leuke beauty tip in. Ik ga de komende dagen alle producten lekker testen en een review voor jullie schrijven. Willen jullie in die blog ook de 24 DM beauty tips zien? De advent kalender kost 14,99 en is te koop bij de DM. Mochten jullie het leuk vinden organiseer ik een advent kalender met verschillende instagrammers met leuke prijzen!

 

Wat vinden jullie van de DM en van de advent kalender?

29 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: