De DM Balea adventskalender blijft een van mijn favoriete adventskalenders van allemaal. De prijs is echt super van €14,99 en de inhoud is altijd top met elk jaar weer een leuk ander design. Lees je mee?

 

1e dag

In de eerste dag van de DM Balea adventskalender zit een douche zoutpeeling en op de achterkant van het deurtje staat * Sparkle wherever you go *

 

DM Balea adventskalender

2e dag

In de 2e dag zat een schuimbad met kakao-wafel geur 50 ml. Achter het deurtje stond * Gonn dir Zeit fur dich & nimm mal wieder entspannt ein Schaumbad * Voor de minder goede Duitse lezers onder ons. Dit houdt gewoon in dat je wat tijd voor jezelf moet gunnen en lekker ontspannen met een schuimbad. Nu ben ik blij dat ik een bad heb anders vond ik dit altijd minder leuk in een adventskalender.

 

DM Balea adventskalender

 

3e dag

Hier zat een winter shampoo in 50 ml en achter het deurtje stond * Follow your heart *

 

DM Balea adventskalender

 

4e dag

Hier vond ik een haarmasker met vanille geur 20 ml. Achter het deurtje stond * It’s OK if you don’t have all the answers *

 

DM Balea adventskalender

 

5e dag

In dag 5 zat een badzout met natuurlijke zeezout en kokosolie. Achter het deurtje stond * Let your confidence shine, pretty girl!

 

DM Balea adventskalender

 

6e dag

Hier zat ook weer een badproduct in maar op de kalender zag ik een fout hier is namelijk wat er in nummer 6 en in nummer 9 zou zitten omgedraaid. Ik dacht eerst dat ik het verkeerd had gefotografeerd maar dan zou het musje ook verkeerd op de tekening staan. Achter het deurtje stond * Manchmal ist es okay, wenn das Einzige was du an diesem Tag getan hast, atmen war * Dit houdt eigenlijk in dat het soms oke is als je niet meer heb gedaan op een dag dan gewoon leven en ademenen.

 

DM Balea adventskalender

 

7e dag

Hierin zat een body butter met vanille en amandel geur. Ik hou van body butters dus deze komt zeker wel op. Achter het deurtje stond *Falls dir das heute noch niemand gesagt hat: Guten Morgen! Schon, dass es dich gibt! * Dit houdt eigenlijk gewoon in mocht niemand het nog gezegd hebben goedenmorgen en fijn dat er zo iemand als jou is!

 

DM Balea adventskalender

 

8e dag

Ja hier is die weer! Hij zit er elk jaar in de super schattige mini Q10 nachtcrème 5 ml. Achter het deurtje stond * Let your dreams be your wings * Mag ik even zeggen dat ik super blij wordt van de lieve stukjes achter de deurtjes!

 

DM Balea adventskalender

 

9e dag

Hierin zat een douchecreme met moltebeeren geur in een 50 ml verpakking. Achter het deurtje stond * Lass dir dein Strahlen nicht nehmen, nur weil es andere blendet * Wat eigenlijk gewoon inhoudt dat je niks van jezelf moet laten afnemen omdat anderen dat willen.

 

DM Balea adventskalender

 

10e dag

Hierin vond ik de hand en nagelbalsem 20 ml. Achter het deurtje stond * Trust the timing of your life * Echt een super mooi stukje!

 

DM Balea adventskalender

 

11e dag

Hierin zat een 2 in 1 waschgel en make up remover 20 ml. Deze verpakkingen van 20 ml en 50 ml zijn echt super fijn voor een weekendje weg maar ik gebruik ze vaak ook gewoon thuis. Achter het deurtje stond *Vergiss nie, dass du ganz wundervoll bist! * Dit houdt gewoon in dat je niet moet vergeten hoe mooi je bent!

 

DM Balea adventskalender

 

12e dag

Hierin zat een cremespoeling van 20 ml wat ik jammer vind is dat het geen 50 ml verpakking is zoals de shampoo. Achter het deurtje stond Heute ist ein guter Tag fur ein kleine Ausnahme Tot nu toe ben ik wel weer erg tevreden over de DM Balea adventskalender.

 

DM Balea adventskalender

 

13e dag

Hierin zat een kleine creme speciaal voor de ogen 10 ml. Dit vind ik altijd fijn en werkt ook echt als je het continue gebruikt! Achter het deurtje stond * Trau dich, es ist dein Leben! * Dat houdt in dat je op jou moet vertrouwen want het is jouw leven!

 

DM Balea adventskalender

 

14e dag

Hierin zat een bodylotion met vanille en candy geur. Ik ben nog even vergeten eraan te ruiken en hoop alleen maar dat ik het niet wil opeten haha. Achter het deurtje stond * Wake up and do all that you can * Het zijn misschien kleine stukjes tekst maar ik geloof wel dat het iemand zijn dag wat positiever kan maken!

 

DM Balea adventskalender

 

15e dag

Hierin zat een voetbutter met mandarijnen geur 20 ml. Ik gebruik niet zo vaak aparte cremes voor mijn voeten (wel voetenmaskers) maar weet wel dat mijn vader dit graag doet. Dus wellicht geef ik deze door. Achter het deurtje stond * Life is good *

 

DM Balea adventskalender

 

16e dag

Ik vind dit dus echt superleuk om straks met de kerstversiering neer te gaan leggen deze leuke handzeep is een stervorm. Achter het deurtje stond * Tu deinem Korper etwas Gutes, damit deine Seele Lust hat, darin zu wohnen. (Een quote van Teresa von Avila) * Dit houdt in dat je af en toe wat goeds moet doen voor je lichaam waardoor je ziel het fijn vind om in je lichaam te wonen/leven.

 

DM Balea adventskalender

 

17e dag

Een haarmelk met een kaneel amandel geur, hier ben ik echt super benieuwd naar en zal vast een van de eerste lege producten zijn. Achter het deurtje stond * Enjoy the little things *

 

DM Balea adventskalender

 

18e dag

Een dagcrème met Hyaluronzuur en LSF 15. Achter het deurtje stond * Be your own Inspiration *

 

DM Balea adventskalender

 

19e dag

Hierin zat een voetenpeeling met een mandarijnengeur. Ook deze ga ik denk ik aan mijn vader doorgeven. Achter het deurtje stond * Erkenne das Wunder, das du bist. Die wichtigste Beziehung in deinem Leben ist die zu dir selbst. Do it for you * Dit houdt eigenlijk gewoon in dat je het wonder moet erkennen dat je zelf bent en dat jij de belangrijkste relatie in je leven bent. Doe het voor jezelf en niet voor iemand anders!

 

DM Balea adventskalender

 

20e dag

Yass deze miste ik tot nu toe nog een gezichtsmasker met druivenpitolie erin. Super benieuwd naar! Achter het deurtje stond * Jeder Tag ist ein neuer Anfang. Atme, lachle und leg los! * Dit houdt in dat elke dag een nieuw begin is en een nieuwe kans!

 

DM Balea adventskalender

 

21e dag

Super handig voor de koudere periode een lippenbalsem met boterkoekjes geur. Hopelijk wil ik deze niet opeten straks haha! Achter het deurtje stond * Sei du selbst alle anderen gibt es schon. Niemand ist wie du und das ist deine Starke * Dit houdt in dat je jezelf moet zijn omdat alle anderen al bestaan. Niemand is zoals jou en dat is eigenlijk jouw kracht.

 

DM Balea adventskalender

 

22e dag

Hierin zat een douchecreme met hazelnoot nougat en chocolade geur. Waarom ruikt alles toch zo dat je het wilt opeten! Achter het deurtje stond * Tu heute etwas, worauf du morgen stolz sein kannst * Dit houdt in dat je vandaag iets kan doen waarop je morgen trots bent!

 

DM Balea adventskalender

 

23e dag

Ook deze is weer super leuk om straks met de kerst neer te leggen een leuke handzeep in de vorm van een kerstboom. Achter het deurtje stond * Tu, was du liebst, und lieb, was du tust * Dit houdt in dat je moet doen waarvan je houdt en moet houden van wat je doet.

 

DM Balea adventskalender

 

24e dag

Ik ben echt super excited! Dit is namelijk wel echt het leukste cadeau wat ik op de 24e dag in de DM Balea adventskalender heb gehad. Het past ook helemaal bij het thema en het plaatje/tekening op de voorkant. Deze kan ik heerlijk gebruiken tijdens het make-uppen en/of tijdens het maskeren.

 

DM Balea adventskalender DM Balea adventskalender

 

Wat vond jij het leukste product uit de DM Balea adventskalender?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: