In deze nieuwe maskerhaul heb ik een 4 tal aan DM Balea maskers getest. En voor het eerst probeerde ik ook de oog concentraten uit waar ik altijd al benieuwd naar was. Lees je mee?

 

DM Balea maskerhaul – Berry Smoothie

Het eerste masker uit de DM Balea maskerhaul van deze maand is het Berry Smoothie masker en een van mijn favorieten. Het masker bevat onder andere Panthenol, Cranberry extracten en Quinoa extracten. Dit heeft een antioxidanten werking en beschermt de huid tegen UV beïnvloeden. Ook bevat het masker natuurlijke lipide uit kokosolie en amandelolie welke de huid verzorgen. De verpakking bevat 2 maskers van 8 ml voor €0,40. Dat je hier eigenlijk maskers voor kunt maken is gewoon absurd en toch bevallen de maskers mij altijd goed!

 

DM Balea maskerhaul

 

DM Balea maskerhaul – Golden milk

Het golden milk masker is ook een Limited Edition en geschikt voor elke huidtype. Het masker bevat onder andere kurkuma extracten en amandelolie. Dit heeft een verwennende en verzorgende werking maar vooral de geur van het masker geeft het een bijzondere belevenis.

 

DM Balea maskerhaul

 

DM Balea maskerhaul – Sweet melon

De afgelopen tijd heb ik meerdere meloen maskers van de DM Balea geprobeerd maar deze smeerbare bevalt mij dan toch wel het beste. Het masker is een soort gel variant en heeft een heerlijke frisse geur. De watermeloen extracten en de Litschi extracten verzorgen de huid met een vochtigheidsbehandeling en geven de huid een heerlijke zachte frisse uitstraling.

 

DM Balea maskerhaul

 

DM Balea maskerhaul – Vitamin maske

Het laatste masker uit deze DM Balea maskerhaul is het vitamine masker, ook een limited edition. Het masker bevat een vitamine complex met onder andere vitamine E, C en provitamine B5. Verder bevat het masker ook amandelolie, sinaasappelextracten en limoensap. Als laatste zit er ook nog Panthenol in welke een hydraterend effect heeft en helpt de huid eventueel te kalmeren. Ook dit masker vond ik erg fijn om te gebruiken. Eigenlijk zou ik alle bovenstaande maskers zeker wel opnieuw aanschaffen en zeker voor die €0,40!

 

DM Balea maskerhaul

 

DM Balea hydrogel oogpads vitamin

Hydrogel oogmaskers zijn echt mijn ultieme favoriet der maskers. Wist je dat de huid onder de ogen namelijk 5 keer zo dun is dan de rest van je huid? Een beetje extra voorzichtigheid heeft het dan ook wel nodig. De oogpads kosten per setje van 2 voor eenmalig gebruik €1,95. Voor de DM Balea is dit misschien iets aan de duurdere kant want van bijvoorbeeld Yeauty kost een setje €0,99. De maskers zijn wel enorm prettig in gebruik en was het geen limited edition zou ik deze zeker vaker kopen. Wat mij betreft mag de DM ook wel met meerdere soorten in een vast assortiment komen ze zijn namelijk ook enorm prettig te gebruiken tijdens het make-uppen.

 

DM Balea maskerhaul DM Balea maskerhaulDM Balea maskerhaul DM Balea maskerhaul

 

DM Balea douche zoutpeeling

Het past misschien niet helemaal in het rijtje van een maskerreview. Maar ik zou deze dusch salz peeling eigenlijk samen met de oogpads van hierboven in een review doen. Omdat ik besloot om die in de maskerhaul toe te voegen vond ik het zonde om deze te laten vergeten. Het gaat om twee limited edition varianten in mango en granaatappel. Beide varianten ruiken echt super goed! Ik vind het heerlijk om 1 keer in de week te gebruiken onder de douche, vaak gebruik ik dan een gehele verpakking voor mijn hele lichaam. Wanneer ik dit vooraf het scheren doe gaat dit ook nog eens een stuk gemakkelijker. Een verpakking kost €0,99 wat echt een super prijs voor een peeling is.

 

DM Balea maskerhaul DM Balea maskerhaul

 

DM Balea – Augen konzentrat

Er zijn een hoop verschillende varianten van deze augen konzentrat te koop. Een verpakking bevat 7 ”capsules” voor €0,75 wat ook weer een absurd laag bedrag is. Ik heb deze uitgekozen omdat het ervoor zou zorgen dat je minder rimpels onder de ogen heb en het een verhelderend effect heeft. Het bevat onder andere vitamine E welke een gladmakend en verhelderend effect heeft. Ook zit er groene thee extracten in welke een intensief hydraterende effect hebben. In studies is gebleken dat een gebruik van 4 weken al effect heeft. Ik heb helaas nog niet genoeg gekocht voor 4 weken omdat ik het eerst wilde uitproberen maar ik ga hier zeker meer van aanschaffen.

 

DM Balea maskerhaul DM Balea maskerhaul

 

Naar welk masker zou jij het meest benieuwd zijn?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: