De DM Balea maskerhaul van November bevat 5 soorten maskers en dat is zeker geen straf om te testen voor je blog. En alle maskers zijn ook nog eens onwijs budget proof! Kom je gezellig meelezen?

 

DM Balea hydrogel eye pads

Het eerste masker uit de DM Balea maskerhaul van November zijn deze heerlijke eye pads. Eye pads blijven een van mijn meest favoriete producten en elke keer wanneer ik een nieuwe variant bij de DM zie liggen schaf ik deze ook gelijk aan. Zo kwam ik deze nieuwe tegen met onder andere Magnolia extracten, Vitamine E en Hyaluron. Ik gebruik bijna dagelijks wel eye pads (voornamelijk van Revolution uit een grootverpakking) maar zo nu en dan vind ik het ook heerlijk om er een van de DM Balea of Essence uit te proberen. Bovendien kosten deze eye pads maar €0,85 cent dus heerlijk als je het eens wilt uitproberen. Wat mij betreft zijn ze zeker goedgekeurd!

 

DM Balea maskerhaul NovemberDM Balea maskerhaul November

 

Cocos & Pitaya masker

Het tweede masker is de Cocos & Pitaya limited edition. Deze verpakking bevat 2 maskers van elk 8 ml voor maar €0,50 wat echt een onwijs koopje is. Het masker is geschikt voor elke huid en bevat onder andere kokosolie en Drakenfruit extracten. Het heeft een verzorgende en ontspannende werking met een heerlijke geurbelevenis. Het masker heeft 10 tot 15 minuten inwerktijd nodig en er wordt aanbevolen om 1 a 2 maal per week het masker te gebruiken.

 

DM Balea maskerhaul November DM Balea maskerhaul November

 

Wafel sheetmasker

Het wafel sheetmasker ziet er alleen al om op te vreten uit, maar let op dit is het natuurlijk niet. Het It’s waffle time sheetmasker is een limited edition en kost maar €0,95. Het masker bevat onder andere bessen extracten en Hyaluron wat voor een intensieve hydratatie zorgt maar ook nog eens een heerlijke geur! Het masker is geschikt voor elke huidtype!

 

DM Balea maskerhaul NovemberDM Balea maskerhaul November

 

Witte Mango & Maracuja masker

Het witte mango en maracuja masker is een weer een 2 stuks verpakking van 8 ml elk voor maar liefst €0,50. Het masker is weer een limited edition welke geschikt is voor elke huidtype. De mango extracten en maracuja extracten zorgen voor een heerlijke verfrissing van de huid en geven de huid ook weer een heerlijke vochtigheidsbehandeling. Dat plus natuurlijk de heerlijke tropische geur van het masker!

 

DM Balea maskerhaul November DM Balea maskerhaul November

 

Milky cocos

Last but not least het limited edition milky cocos sheetmasker. Ook dit masker is geschikt voor elke huidtype en kost ook maar €0,95. Daarbij ligt elk masker uit deze blog onder €1,- wat echt super budget proof is natuurlijk! Het Milky Cocos sheetmasker bevat onder andere kokosmelk en Hyaluron en zorgt voor een heerlijke verzorging en hydratatie. Ik ben bovendien gek op de geur van Cocos wat dit masker nog eens extra pluspunten geeft.

 

DM Balea maskerhaul November DM Balea maskerhaul November

 

Voor welk masker zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: