Wat me-time kunnen we allemaal weleens gebruiken en dus is de nieuwe DM Balea me-time collectie een echte aanbeveling voor iedereen! De collectie bestaat uit 2 sheetmaskers, 2 douchepeelings, 1 handmasker en 1 voetmasker. Uiteraard probeerde ik alles uit! Kom je gezellig meelezen?

 

DM Balea me-time sheetmaskers

Uiteraard begin ik met de twee sheetmaskers uit de DM Balea me-time collectie. Het eerste masker bevat onder andere Kurkuma extracten en Hyaluron. Dit zorgt ervoor dat de huid gekalmeerd wordt en tegelijkertijd een intense hydratatie boost krijgt. Het tweede masker bevat onder andere witte thee extracten en Hyaluron. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie maar ook een heerlijke ontspanning voor het lichaam en de geest. Beide maskers zijn vrij van microplastic en vegan!

 

DM Balea me-timeDM Balea me-time

 

DM Balea me-time hand en voetenmasker

Een hand en voetenmasker gebruik ik wel echt het minst van alle maskers die ik toch echt veel gebruik. Daarom al te leuk en fijn om het weer eens uit te proberen. Het handmasker is in de vorm van 1 paar handschoenen gemaakt en bevat onder andere Kurkuma extracten en amandelolie. Bovenin staat dat het masker touchscreen proof is, maar tijdens zoiets wil ik toch wel echt relaxen en niet mijn social media gaan gebruiken. Alhoewel het voor de echte die hards die niet 15-20 min zonder kunnen misschien wel erg handig! Het voeten masker is in de vorm van 1 paar sokken gemaakt. Deze bevatten onder andere witte thee extracten en amandelolie. Beide producten zijn overigens vegan en echt de moeite waard om eens uit te proberen!

 

DM Balea me-timeDM Balea me-time

DM Balea me-time douche zoutpeeling

Ik gebruik wel regelmatig een zoutpeeling of scrub onder de douche en ik koop dan ook vaak de zakjes van de DM Balea. Een zoutpeeling is goed om op regelmatige basis te doen om zo de dode huidcellen te verwijderen maar ook de huid gelijk een extra verzorging te geven. De eerste zoutpeeling (Groene variant) bevat witte thee extracten en een heerlijke geur van de witte Lotus bloemen.  De tweede variant (roze) bevat onder andere groene thee extracten en een heerlijke frisse mango geur. Bovendien bevatten beide peelings ook nog eens Cocos olie.

 

DM Balea me-timeDM Balea me-time

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd en waarom?

2 Reacties

  1. Gisteren bij DM geweest en wou deze lijn ook eens uitproberen maar jammer genoeg hadden ze er niets meer van.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: