ocean girl complete set
Beauty,  Gezondheid,  Make-up,  Nails,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Ocean Girl giftset van de Balea

Een tijdje geleden schreef ik over mijn DM Balea candy lips geschenkset, deze blog gaat over een ander geschenkset die ik ook voor kerst gekregen heb. Namelijk de DM Balea ocean girl geschenkset.

 

Het DM Balea ocean girl set bevat een handschuim, een jelly parfum en een lippenbalsem.

Duik in heerlijke zoete momenten met Balea ocean girl set. Een set voor bijzondere verwenmomenten. De producten bevatten heerlijke fruitige, zoete geuren welke een heerlijk gevoel geeft en een verfrissende uitstraling. Het set is overigs ook nog eens volledig vegan.

Never stop dreaming – Let’s be magical

 

ocean girl complete set

 

De handschuim bevat een delicate schuimtextuur met aloë vera

De handschuim heeft een hydraterende en voedende werking, na gebruik voelen je handen heerlijk zacht aan. Ik vind de handschuim heel leuk, omdat ik graag handcreme’s gebruik. Het verschil met een handcreme is dat je daar meer werkt dat het intrekt, bij bijvoorbeeld droge handen. Bij deze handschuim heb ik dat gevoel dus absoluut niet. Wel heeft het een heerlijke fruitige geur, waar ik vooral wat citrus geuren uit haal. De geur blijft overigs wel lang aanwezig, wat ik dan wel weer heel fijn vindt.

 

ocean girl handschuim

ocean girl handschuim 2

 

De parfum jelly bevat een lichte gelformulering

De parfum jelly bevat een fruitige zoete geur die langdurig aanhoudt. 0ok heeft het een subtiel voedende eigenschap. Bovendien bevat de jelly een lichte glinstering. De jelly ruikt al heerlijk vanuit het blik. De structuur is wat dunner dan ik verwacht had. Het voelt wat koud aan bij het aanbrengen maar de geur wordt alleen maar lekkerder in contact met mijn huid.

Vroeger had ik in de zorg (verpleegkundige) altijd een luchtje op mijn polsen, maar een flesje parfum neem je niet zo snel mee in je tas onderweg, dit is wel ideaal voor onderweg dus zal ik zeker in mijn handtas doen.

 

ocean girl parfum jelly

parfum jelly 2

 

De lippenbalsem voorkomt uitdroging van de lippen

Ook de lippenbalsem heeft dezelfde heerlijke fruitige geur, waarin de citrus overduidelijk overheerst. De lippenbalsem voelt heerlijk zacht aan bij het opbrengen. De balsem trekt wel snel in, waardoor ik ‘m wat vaker gebruik dan een lippenbalsem die wat langer het zachte gevoel geeft.

 

ocean girl lippenbalsem

 

Ik kan me voorstellen dat je als volwassen vrouw misschien niet zo snel een set zou kopen die Ocean girl heet, en het eerder voor je nichtje of dochter zou kopen.

Voor mij maakt dat dus helemaal niks uit, ik vind het set heerlijk. Vanuit het set zou ik de handschuim en parfum jelly los kopen, van de lippenbalsem heeft de DM andere welke ik fijner vind. Bijvoorbeeld de candy lips.

 

Ben jij al bekend met het Ocean girl set van de Balea?

24 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: