DM Balea Ocean Girl


Beauty, Gezondheid, Shoppen / dinsdag, februari 13th, 2018

Een tijdje geleden schreef ik over mijn DM Balea candy lips geschenkset, deze blog gaat over een ander geschenkset die ik ook voor kerst gekregen heb. Namelijk de DM Balea ocean girl geschenkset.

Het DM Balea ocean girl set bevat een handschuim, een jelly parfum en een lippenbalsem.

Duik in heerlijke zoete momenten met Balea ocean girl set. Een set voor bijzondere verwenmomenten. De producten bevatten heerlijke fruitige, zoete geuren welke een heerlijk gevoel geeft en een verfrissende uitstraling. Het set is overigs ook nog eens volledig vegan.

Never stop dreaming – Let’s be magical

 

ocean girl complete set

 

De handschuim bevat een delicate schuimtextuur met aloë vera

De handschuim heeft een hydraterende en voedende werking, na gebruik voelen je handen heerlijk zacht aan. Ik vind de handschuim heel leuk, omdat ik graag handcreme’s gebruik. Het verschil met een handcreme is dat je daar meer werkt dat het intrekt, bij bijvoorbeeld droge handen. Bij deze handschuim heb ik dat gevoel dus absoluut niet. Wel heeft het een heerlijke fruitige geur, waar ik vooral wat citrus geuren uit haal. De geur blijft overigs wel lang aanwezig, wat ik dan wel weer heel fijn vindt.

 

ocean girl handschuim

ocean girl handschuim 2

 

De handschuim bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Sorbitol * Alcohol denat * Butane * C-12-15 Alkyl benzoate * Propane * Cetearyl glucoside * Cetearyl alcohol * C12-13 Alkyl lactate * Aloe barbadensis leaf juice * Sodium lauroyl sarcosinate * Sodium benzoate * Sodium lauroyl sarcosinate * Sodium benzoate * Sodium acrylate/Sodium acryloyldimethyl taurate copolymer * Polyisobutene * Caprylyl/capryl glucoside * Sorbitan oleate * Butyrospermum parkii butter * Panthenol * Tocopheryl acetate * Phenoxyethanol * Ethylhexylglycerin * Parfum* Benzyl salicylate * Hexyl cinnamal * Limonene * Linalool * Citronellol * Alphaisomethyl ionone * Citric acid *

 

De parfum jelly bevat een lichte gelformulering

De parfum jelly bevat een fruitige zoete geur die langdurig aanhoudt. 0ok heeft het een subtiel voedende eigenschap. Bovendien bevat de jelly een lichte glinstering. De jelly ruikt al heerlijk vanuit het blik. De structuur is wat dunner dan ik verwacht had. Het voelt wat koud aan bij het aanbrengen maar de geur wordt alleen maar lekkerder in contact met mijn huid.

Vroeger had ik in de zorg (verpleegkundige) altijd een luchtje op mijn polsen, maar een flesje parfum neem je niet zo snel mee in je tas onderweg, dit is wel ideaal voor onderweg dus zal ik zeker in mijn handtas doen.

 

ocean girl parfum jelly

parfum jelly 2

 

De parfum jelly bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Alcohol * Glycerin * Parfum * Sodium polyacrylate starch * Panthenol * Hydroxyethylceellulose * Dimethicone * Cetearyl isononanoate * Sodium hydroxide * Citric acid * Tetrasodium edta * Calcium aluminum borosilicate * Tin oxide * Silica * Hexyl cinnamal * Benzyl alcohol * Linalool * Benzyl salicylate * Benzyl benzoate * Alpha-isomethyl ionone * Citronellol * Limonene * Geraniol * Sodium chloride * Sodium sulfate * CI-77891 * CI-42051 * CI-42053 *

 

De lippenbalsem voorkomt uitdroging van de lippen

Ook de lippenbalsem heeft dezelfde heerlijke fruitige geur, waarin de citrus overduidelijk overheerst. De lippenbalsem voelt heerlijk zacht aan bij het opbrengen. De balsem trekt wel snel in, waardoor ik ‘m wat vaker gebruik dan een lippenbalsem die wat langer het zachte gevoel geeft.

 

ocean girl lippenbalsem

 

De lippenbalsem bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus communis seed oil * Ethylhexyl stearate * Cera alba * Stearyl beeswax *  Behenyl beeswax * Hydrogenated palm oil * Candelilla cera * Butyrospermum parkii butter * Hydrogenated castor oil * Polyglyceryl-3 diiso-stearate * Tocopheryl acetate * Aroma * Citronellol * Limonene * Linalool * Tocopherol * Hydrogenated palm glyceride citrate * Mica * CI-77891 *

 

Ik kan me voorstellen dat je als volwassen vrouw misschien niet zo snel een set zou kopen die Ocean girl heet, en het eerder voor je nichtje of dochter zou kopen.

Voor mij maakt dat dus helemaal niks uit, ik vind het set heerlijk. Vanuit het set zou ik de handschuim en parfum jelly los kopen, van de lippenbalsem heeft de DM andere welke ik fijner vind. Bijvoorbeeld de candy lips.

 

Ben jij al bekend met het Ocean girl set van de Balea?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat.

 

24 Replies to “DM Balea Ocean Girl”

 1. De naam geeft dit merk inderdaad wel een jong imago… och ja, als de producten maar goed zijn!

 2. In ken dit merk nog niet, maar het lijken mij wel erg fijne producten!

 3. Het lijkt me toch wel een lekker lijn! Want ik ben enorm benieuwd geworden naar de geur en vooral de handschuim lijkt me heerlijk!

 4. Oh, dit lijkt me echt een heerlijk setje! Ik ben dol op zoete luchtjes en vind Balea altijd superfijn!

 5. Helaas geen DM hier in de buurt en daarom ken ik het merk Balea ook niet echt. Wel veel over gelezen, want heel bloggersland is fan

 6. Ik heb nog nooit iets vzn deze lijn geprobeerd maar je maakt me wel nieuwsgierig

 7. Hanschuim..daar heb ik nog niet van gehoord klinkt wel goed! Ik moet binnenkort weer eens wat Balea producten inslaan

 8. Wat een leuke producten. zelf ken ik het merk alleen via verschillende bloggers maar nog nooit producten ervan gehad. Helaas is de DM voor ons te ver weg maar zou graag eens producten van Balea willen proberen. Ik ben vooral benieuwd naar de parfum jelly. Zo origineel product, nog nooit ergens anders gezien! Ook de andere producten uit deze review lijken mij heel erg fijn.

 9. Dit lijkt me wel een hele leuke set! Mij maakt het ook niet echt uit hoe een set noemt, zolang de producten maar lekker ruiken en goed werken!

 10. Wat ontdek ik een leuke nieuwe dingen op jouw blog. De geschenksetjes zijn ook erg leuk als cadeautjes!

 11. Ik ken het merk nog helemaal niet dus leuk om weer iets nieuws te leren kennen 😀

Leave a reply