DM blijft een mijn favoriete winkels, zeker hun eigen merk Balea heeft altijd leuke en goede producten. Toen ik een paar weken geleden weer bij de DM was, had ik op hun instagram al een aantal nieuwe producten gezien die ik wou hebben, waaronder deze sweet lips (giftset).

 

Sweet lips

Het sweet lips set bestaat uit drie verschillende lipbutters met als hoofdingrediënten bijenwas en olie uit de ”wunderbaum” voor mooie verzorgde lippen. De smaakjes in het set zijn: Aardbei, vanille en mijn ultieme favoriet van alles kokos! De lipbutters zitten verpakt in kleine doosjes in de vorm van macarons. Ik vind het hele setje mega vrolijk om te zien, het geeft mij echt een lentegevoel zeker met de heerlijke kleurtjes van roze, geel en groen.

 

 

De sweet lips aardbei bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus Communis Seed Oil * Cera Alba * Hydrogenated Castor Oil * Copernicia Cerifera Cera * Aroma * Theobroma Cacao Seed Butter *

 

 

De sweet lips vanille bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus Communis Seed Oil * Cera Alba * Hydrogenated Castor Oil * Copernicia Cerifera Cera * Aroma * Theobroma Cacao Seed Butter * Benzyl Alcohol * Citronellol * Linalool *

 

balea sweet lips

 

De sweet lips cocos bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus Communis Seed Oil * Cera Alba * Hydrogenated Castor Oil * Copernicia Cerifera Cera * Aroma * Theobroma Cacao Seed Butter *

 

balea sweet lips

 

Ik dacht eerst dat de sweet lips van binnen op de EOS lipbalms zouden lijken

Maar dit zijn eigenlijk gewoon potjes ipv een bolletje erop. Ik ben zelf wat meer fan van de bolletjes of sticks omdat het hygiënischer is. Maar ik moet wel eerlijk zijn dat ik deze lipbalms wel erg lekker vind in gebruik. Zeker met het toch weer wat koudere weer vind ik de wat vettige substantie erg fijn op mijn lippen. Daar waar ik de eos weer wat in tegen vind vallen. Over de smaakjes ben ik al helemaal te spreken. Ze zijn wel behoorlijk zoet dus daar moet je wel van houden. Hierboven vertelde ik al dat eigenlijk kokos mijn ultieme favoriet is van alles, met alles. Maar in dit set is heel verrassend genoeg de aardbei mijn favoriet.

 

Het setje kost €5,95 voor 3 stuks met elk 10 ml inhoud bij de DM

Wat vind jij van deze lekkere & vrolijke lipbutters? Lees dan ook zeker de candy lips blog van de DM terug

32 Reacties

 1. Oooh ik wil ook een DM in de buurt haha. Klinken wel als fijne producten. Met het oog op hygiëne… Ik heb zelf altijd wel doekjes en tegenwoordig ook zo’n alcoholhandgel achtig iets bij me. Zolang je dan het potje niet uitwisselt met een ander kan er qua hygiëne weinig meer mis gaan als je van tevoren even je handen schoonmaakt 🙂

 2. Wat heb je een prachtig bericht gemaakt met prachtige fotos zeg! De producten lijken me ook heel fijn en heel goed betaalbaar.

 3. Aaah, ik had ook gedacht dat het meer die bolletjes zouden zijn en geen potjes… Jammer want ze zien er wel goed uit!

 4. Ik ben dol op Balea producten! Wij kopen al het babyspul bij de DM en ik vul de kar dan ook met spul voor mezelf. Wat je zegt over het potje ben ik het wel mee eens. Ik gebruik het liefst een tube of stick.

 5. Ik ben dol op Balea, Maar het is inderdaad jammer dat het geen bolletjes zijn, dat voorkomt een hoop gewroet, haha. Ik ga maar weer eens een tripje plannen naar Duitsland!

 6. klinkt erg fijn! Ik gebruik zelf niet zo vaak een lipgloss of labello ed. Ze zeggen dat je er verslaafd aan raakt. 🙂

 7. Jammer dat ze niet op die van EOS lijken, want waarvan wil ik namelijk erg graag een proefdiervrije variant proberen. 🙂

 8. Deze zien er echt super lekker uit en prijs is ok. Ik hou het in gedachte

 9. Dit ziet en leest als prettige lipbalsem. Ik vind balen inderdaad een fijn merk, dus ik ga deze onthouden als ik weer eens in Duitsland ben.

 10. Ik gebruik nooit een lip product in een potje. Hou niet van plakkerige vingers haha!

 11. Dat ziet er echt goed uit! En wat een mooie foto’s ook, daardoor ziet het product er meteen nog beter uit.

 12. Klinkt erg fijn. Ik ken ze zelf nog niet. Dm is gelukkig voor mij dichtbij.

 13. Oehhhh! Zelf heb ik op moment inderdaad lipbalsem met een bolletje & de lipscrub van Lush, maar toch ben ik hier ook heel erg nieuwschierig naar!

 14. de DM is zo’ fijne winkel, helaas totaal niet n de buurt hier. ik vind zo’n potje niet zo praktisch werken ik gebruik liever sticks. nu heb ik er een van vichy in gebruik, toevallig gister review over geplaatst

 15. Ahh deze zou ik echt graag willen proberen! 🙂 Het is inmiddels jaren geleden dat ik bij de DM was, ik mis balea! 😛

 16. Vind het zo jammer dat de DM niet bij ons in de buurt zit. Ziet er echt heel leuk uit, zou dit wel voor mn oudste dochter willen kopen.

 17. Zelf kies ik ook altijd een stick of roller dan een potje waar ik met mijn vingers on moet. Ze zien er wel heel goed uit.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: