Beauty,  Make-up,  Shoppen,  Vegan

Sweet lips met de lipbutters van Balea

DM blijft een mijn favoriete winkels, zeker hun eigen merk Balea heeft altijd leuke en goede producten. Toen ik een paar weken geleden weer bij de DM was, had ik op hun instagram al een aantal nieuwe producten gezien die ik wou hebben, waaronder deze sweet lips (giftset).

 

Sweet lips

Het sweet lips set bestaat uit drie verschillende lipbutters met als hoofdingrediënten bijenwas en olie uit de ”wunderbaum” voor mooie verzorgde lippen. De smaakjes in het set zijn: Aardbei, vanille en mijn ultieme favoriet van alles kokos! De lipbutters zitten verpakt in kleine doosjes in de vorm van macarons. Ik vind het hele setje mega vrolijk om te zien, het geeft mij echt een lentegevoel zeker met de heerlijke kleurtjes van roze, geel en groen.

 

 

De sweet lips aardbei bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus Communis Seed Oil * Cera Alba * Hydrogenated Castor Oil * Copernicia Cerifera Cera * Aroma * Theobroma Cacao Seed Butter *

 

 

De sweet lips vanille bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus Communis Seed Oil * Cera Alba * Hydrogenated Castor Oil * Copernicia Cerifera Cera * Aroma * Theobroma Cacao Seed Butter * Benzyl Alcohol * Citronellol * Linalool *

 

balea sweet lips

 

De sweet lips cocos bevat de volgende ingrediënten:

Ricinus Communis Seed Oil * Cera Alba * Hydrogenated Castor Oil * Copernicia Cerifera Cera * Aroma * Theobroma Cacao Seed Butter *

 

balea sweet lips

 

Ik dacht eerst dat de sweet lips van binnen op de EOS lipbalms zouden lijken

Maar dit zijn eigenlijk gewoon potjes ipv een bolletje erop. Ik ben zelf wat meer fan van de bolletjes of sticks omdat het hygiënischer is. Maar ik moet wel eerlijk zijn dat ik deze lipbalms wel erg lekker vind in gebruik. Zeker met het toch weer wat koudere weer vind ik de wat vettige substantie erg fijn op mijn lippen. Daar waar ik de eos weer wat in tegen vind vallen. Over de smaakjes ben ik al helemaal te spreken. Ze zijn wel behoorlijk zoet dus daar moet je wel van houden. Hierboven vertelde ik al dat eigenlijk kokos mijn ultieme favoriet is van alles, met alles. Maar in dit set is heel verrassend genoeg de aardbei mijn favoriet.

 

Het setje kost €5,95 voor 3 stuks met elk 10 ml inhoud bij de DM

Wat vind jij van deze lekkere & vrolijke lipbutters? Lees dan ook zeker de candy lips blog van de DM terug

32 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: