Nee ik ben niet ineens een food blogger geworden. Deze heerlijke uitziende donuts zijn geen snacks maar oogschaduw palettes. Ik ben echt super tevreden over de kwaliteit van deze palettes zeker gezien de prijs. Lees snel mee en bekijk al mijn make-up looks.

 

donut donut

 

Raspberry Icing

Het eerste donut palette is de raspberry icing eyeshadow palette. Deze bevat 5 mooi gepigmenteerde kleuren met zowel een matte als een shimmer finish. Ik vind de kleuren ideaal om samen te gebruiken voor 1 complete look.

 

donut   donut

 

Chocolate dipped

Het tweede palette is de chocolate dipped eyeshadow palette. Ook dit palette bevat 5 verschillende kleuren met zowel een matte als een shimmer finish. Ik vond de kleuren erg mooi en goed gepigmenteerd alleen de kleur in het rondje had onwijs veel fall-out. Al met al ben ik wel tevreden en zal ik dit palette ook voor een meer dagelijkse look kunnen gebruiken.

 

donut    donut

 

Blueberry crush

Het derde palette is de blueberry crush eyeshadow palette. Normaal gesproken zou ik niet snel gaan voor een palette met alleen maar blauwe kleuren maar omdat ik ook meer uit mijn comfortzone wil gaan met make-up looks ben ik er toch voor gegaan. Dit is het eerste palette waar ik een look mee heb gemaakt. Ik was wel erg tevreden over de swatches (zie foto) en dan met name de kleuren met de shimmers sprongen er voor mij echt uit.

Tijdens mijn make-up look vond ik matte blauw kleur erg weinig pigmentatie hebben. De licht blauwe shimmer kleur had onwijs veel fall-out en ik had uiteindelijk meer shimmer onder mijn ogen dan op mijn ogen. Uiteindelijk ben ik toch best tevreden over het uiteindelijke resultaat en zal ik het palette wel meer gaan gebruiken.

 

donut  donut

 

Strawberry sprinkles

Het laatste palette is de strawberry sprinkles eyeshadow palette. Ook dit palette bevat 5 verschillende kleuren in zowel een matte als shimmer finish. De kleuren uit deze donut palette zijn echt WOW. Wat een geweldige pigmentatie en wat een geweldige kleuren! Gelukkig had dit palette bijna tot helemaal geen fall-out.

 

donut 

 

De donut oogschaduw palettes zijn onder andere te koop bij de Boozyshop voor €5,95 per stuk.

Voor welke donut zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: